Ata sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2024 21:52

Converse marka ayakkabı almak ciddi pişmanlıktır. Kesinlikle bu markayı seçmeyin. Satıcısı olan Eren Holding te ürünün arkasında durmuyor.
Resimlerde de görüleceği gibi 23 Haziran 2024 te Ankara Kentpark AVM de bulunan Eren Holding e ait Converse mağazasından 2.399 TL'ye Converse marka ayakkabı aldık. Resimlerdeki gibi ayakkabının her iki çiftinin de iç kısımları plastik olan arka destek ( ama ne destek ) kısmından yırtıldı. 4 Ağustos 2024 te mağazaya giderek, şikayetimizi yazılı olarak iletip ayakkabıyı görevliye teslim ettik. Kısaca ayakkabının kullanım süresi 42 gündür. Yani daha 2 ay bile olmadan ayakkabının arka kısımları yırtıldı. Bugün 1 Eylül 2024 günüde sonucu öğrenmek için mağazaya gittik. 27 gün sonra kullanıcı hatası denerek ayakkabı bize geri verildi ve değişim yapılmadı. Kutu, aynı verdiğimiz gibi bize geri verildiğinden ürün inceleye bile gönderilmemiş belli ki. Kağıt üstüne kh yazıp ( kullanıcı hatası ) bize açıklama bile yapılmamıştır. Kh yazanda mağazadaki görevlilerdi belki de. Eğer gerçekten fabrikada ya da gerçek bir ürün uzmanı bunu incelemiş ise, bana inceleme raporunu ve kullanıcı bu yırtıkları nasıl yapmış nasıl hatalı kullanmış ispatlasın tüm ekipten özür dileyeceğim. Ama böyle bir şey olmadığını kendileri de çok iyi bildiğinden bir açıklama bile yapamadılar. Bu platforma şikayetimi yazarken diğer yandan da tüketici heyetine başvurumu yapmış olacağım. Bizi kandırdığınız zannediyorsanız lütfen diyorum...

02 Eylül 2024 09:17 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, CONVERSE Müşteri Hizmetleri

02 Eylül 2024 18:01

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili sizleri aradık ancak ulaşamadık. Konuyla ilgili e-mail adresinize bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla, CONVERSE Müşteri Hizmetleri

Ata
Ata
05 Eylül 2024 07:51

Merhaba, Çalışan birisi olduğum için o an telefona bakmamıştım. Aynı gün sizi geri aradım. Cevabınız sadece şu oldu ; şikayetinizi aldık değerlendiriyoruz. Bunun dışında bir açıklama yapmadınız.

Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Çağla

24 Kasım 2023 12:45

Hülya
22 Mayıs 2024 10:38
Converse Platform Ayakkabının 1 Yıl Olmadan Yırtılması

Converse Tam Bir Hayal Kırıklığı!

21 Haziran 2024 23:13
Converse Tam Bir Hayal Kırıklığı!