Kübra
21 Kasım 2024 11:04

Mağduriyetim var. 2023 yılı Nisan ayında Converse’in kendi resmi sitesinden satın almış olduğum ayakkabım, garanti süresi dolmadan benden kaynaklı olmayan şekilde tahrip oldu. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiğimde, mağduriyetimin giderilmeyeceğini, yalnızca para iadesi yapılacağını bildirdiler. Fakat hata benden kaynaklı değil ve benim aldığım fiyatın çok üstünde zam gelmiş durumda. Paramı geri aldığım takdirde, aynı ayakkabıyı almak için bir o kadar daha para vermem gerekiyor. Fakat hata benden kaynaklı değil, güvenilir olduğunu düşünerek resmi siteden alışveriş yaptım, fakat şimdi siteden alışveriş yaptığım için değişimin yapılmadığı söyleniyor. Son derece mağdurum. İlk aldığım zamanlarda da bağcığı birden kopmuştu, temin ettim, fakat şimdi ön kısmında problem var ve bu şekilde kullanamam.

21 Kasım 2024 12:02 (Şikayetten 57 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, CONVERSE Müşteri Hizmetleri

Converse Tam Bir Hayal Kırıklığı!

21 Haziran 2024 23:13
Converse Tam Bir Hayal Kırıklığı!
Emel sonuçtan hiç memnun değil

15 Şubat 2025 02:05

17 Nisan 2024 11:33