Naz sonuçtan memnun değil

Converse Arka Yazısı Hemen Siliniyor

Converse Arka Yazısı Hemen Siliniyor
31 Ocak 2024 19:43

Converse Chuck 70 De Luxe Heel model ayakkabının üçüncü giyişimde arkasındaki yazılar silindi; böyle olacağını hiç beklemiyordum. Yazıları olmadan ayakkabı çok kalitesiz görünüyor. Beş bin liraya aldığınız ayakkabının yazılarının çıkabileceğini bilerek almayı düşünebilirsiniz. Zaten her şeye ulaşmak oldukça pahalı, bari baskıları biraz daha kaliteli yapılsaydı.

01 Şubat 2024 09:08 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim adına üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İletmiş olduğunuz bildirimle ilgili gerekli araştırmalar sağlanarak en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, CONVERSE Müşteri Hizmetleri

01 Şubat 2024 17:38

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili sizinle iletişime geçilerek bilgilendirme sağlanmıştır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, CONVERSE Müşteri Hizmetleri

Naz
Naz
19 Şubat 2024 13:17

Ürünü incelemeye gönderdim, imalat hatası yok denildi, hata olmadığını ben de biliyorum düpedüz kalitesiz. Çok kötü duruyor muhtemelen bir daha asla giymeyeceğim bir ayakkabı için vermiş olduğum miktara üzülüyorum. Maksimum üç kullanımdan sonra arka yazısının çıkacağını ve bunun herhangi bir 'imalat hatasından' değil kalitesizliğinden kaynaklı bir problem olduğunu bilerek satın alın.

4800 Lira Ödediğim Converse'i Herkes Görsün!

11 Eylül 2024 12:58
4800 Lira Ödediğim Converse'i Herkes Görsün!
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2024 02:28

03 Ağustos 2023 16:48
Remziye sonuçtan çok memnun

Remziye
07 Temmuz 2023 15:06
"Şikayetimi yazdıktan hemen sonra arandım, çok ilgilenildi. Ayakkabıyı incelemeye göndermem istendi, incelemeye gittikten 1 hafta sonra değişim kararı çıktı. Başka bir ayakkabıyla değişim yaptık. Ürünlerinin arkasında durdukları ve sorunumu hemen çözdükleri için Converse Türkiye'ye çok teşekkür ederim..."

17 Mart 2024 11:35
Converse Chuck 70 Çabuk Yıpranıyor