Sezgin sonuçtan hiç memnun değil

17 Ağustos 2023 20:52

Merhaba, 08.12.2022 tarihinde Continental - Yalın Petrol Antalya şubesinden 4 tane lastiği toplam 8500₺'ye aldım. Lastiği aldığım tarihten itibaren 3000 km yaptım. Lastiğimin biri bugün düz yolda giderken yarıldı tamirciye götürdüm lastikte üretim hatası ve defo varmış. Bu lastiği bana göz göre göre satmışlar. Üretimden kaynaklı bir çentikten dolayı yarılma oluşmuş. Düz yolda giderken lastiğim yarıldı zaten anlam veremedim. Üretimden hatalı ürünü bana satmışlar. Lastikçi tamir etmeyelim değişimini isteyelim, çünkü bu lastikler garantili dedi. Garanti kapsamında kalması için de değişim isteyin dedi. Defolu olarak satılmış olan ürünün garanti kapsamında yenisi ile değiştirilmesini talep ediyorum. En iyi marka olduğunu düşündüğüm için continentalden satın aldım. Ekte lastiğin görüntüleri mevcuttur.

18 Ağustos 2023 09:46 (Şikayetten 12 saat sonra)
18 Ağustos 2023 13:17

Merhaba, Bugün (18.08.2023) tarihinde incelenmesi için lastiği Continental- Yalın Petrol Antalya bayisine bıraktım. Ürünün yenisi ile değişimini talep ediyorum aksi takdirde tüm hukuki süreçler içerisinde (CİMER, Tüketici Hakem Heyeti) hakkımı arayacağımı bilgilerinize sunarım. Üretim hatası olan ürünün yenisi ile değişimini talep ediyorum.

29 Ağustos 2023 18:33

Şikayetimi çözmediler. Kullanıcı hatası deyip suçu üzerimize attılar. Sıfır lastik yarılmış yenisini alın dediler. Sağ ol Continental bir daha kapından geçmem

Murat sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2025 11:26

Continental Antalya Bayisinde Saygısız Ve İlgisiz Hizmet Deneyimi

08 Aralık 2025 18:40
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

26 Mart 2025 10:21
balans-sorunu-ve-continentalin-ilgisizligi-3.pdf
Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

Yazlık Lastik Sorunu Ve Geciken Garanti Süreci Nedeniyle Mağduriyet

04 Temmuz 2025 16:43