Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

18 Mart 2024 17:41

Columbia mağazasından 06.11.2023 tarihinde satın aldığım montun kol kısımları, hem iç tarafı hem de dış tarafı yıpranmıştır. 11.03.2024 tarihinde, kol iç kısımlarındaki termallerde aşınma ve bilek kısımlarında deformasyon şikayetiyle Diyarbakır Ceylan AVM'deki Columbia mağazasına inceleme için teslim ettim. 15.03.2024 tarihinde tarafıma, sorunun üretici ve malzeme kaynaklı olmadığı, tamamen tüketici ve kullanım hatasından kaynaklandığı belirtilen bir mesaj gönderildi. Bu kalitede bir montun nasıl olup da dört ay gibi kısa bir sürede yıpranabileceğini anlamakta güçlük çekiyorum. Üstelik piyasada daha uygun fiyatlı ürünler bulunmasına rağmen, Columbia markasının kalitesine güvenerek 13.000 TL gibi yüksek bir meblağ ödeyerek satın aldım. Montun bu durumda olması ve markanın ürününe sahip çıkmaması beni hayal kırıklığına uğratıyor. Yılbaşından önce asgari ücretin üzerinde bir tutar ödeyerek aldığım bir ürünün sadece dört ay içinde bu hale gelmesi, beni maddi olarak zorluyor ve hangi markaya güvenebileceğim konusunda şüpheye düşürüyor.

05 Ocak 2025 13:14
Columbia Montta Beklenmedik Sorun Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Şükrü sonuçtan hiç memnun değil

Columbia Montumu 1 Haftalığına İncelemeye Aldılar. Geri Göndermiyor 23 Gün Oldu

Şükrü
27 Şubat 2024 22:33
Sertan sonuçtan hiç memnun değil

Sertan
24 Nisan 2024 16:34
Alper sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2023 09:39
Yücel sonuçtan hiç memnun değil

Yücel
27 Mart 2025 14:46