Merve sonuçtan hiç memnun değil

Colossae Otel Thermal Memnuniyetsizlik

19 Eylül 2024 14:59

3 günlüğüne bu oteli tercih ettik annemle. Eğer Türk vatandaşıysanız ikinci sınıf insan muamelesi görüyorsunuz. Adı termal Otel buz gibi. Uzak doğulu misafirlerine çalıştıklarından klimalar hala yaz modunda. Sıcak sudan çıktık donuyoruz dediğim halde resepsiyondaki adam bana battaniye göndereyim dedi dalga geçer gibi. Klimayı ayarlayın dedim yaz modundayız diyor adam bana. Annem fenalaşmış hap verip göndermişler, adı beş yıldız çünkü. Doktor var da yok meydanda çağırmaya tenezzül etmemişler. Restoranda bir meyve suyunu bile parayla alıyorsunuz. Buhar odası, tuz banyosu kapalı. Kırmızı su bile soğuktu dün. Saunadaki tahta kırıktır yerinden oynamıştı. Havuzlar yeterince temiz değildi. Parayı alırken iyi hizmete gelince hadi yallah. Ben bir daha kesinlikle gelmeyeceğim.

20 Eylül 2024 16:33

Merhaba. 3 günlüğüne bu oteli tercih ettik annemle.  Adı termal Otel buz gibi. Uzak doğulu misafirlerine çalıştıklarından klimalar hala yaz modunda. Sıcak sudan çıktık donuyoruz dediğim halde resepsiyondaki adam bana battaniye göndereyim dedi dalga geçer gibi. Klimayı ayarlayın dedim yaz modundayız diyor adam bana. Annem fenalaşmış hap verip göndermişler, adı beş yıldız çünkü. Doktor var da yok meydanda çağırmaya tenezzül etmemişler. Restoranda bir meyve suyunu bile parayla alıyorsunuz. Buhar odası, tuz banyosu kapalı. Kırmızı su bile soğuktu dün. Saunadaki tahta kırıktır yerinden oynamıştı. Havuzlar yeterince temiz değildi. Hakkım haram olsun.  Para verip azarlamak istiyorsanız buyurun. Ben bir daha kesinlikle gelmeyeceğim gibi yakınımda hiç kimseye de tavsiye etmem

Tacettin sonuçtan hiç memnun değil

31 Ocak 2025 08:39

11 Kasım 2024 23:53
May Thermal Pamukkale Şikayeti
Esra sonuçtan hiç memnun değil

15 Ekim 2023 10:46

Royal Teos Resort Soğuk Ve Dağınık Otel Deneyimi