Colendi BİP'teki Dijital Varlığın Donması Hk.

12 Temmuz 2024 22:11

İyi günler. Turkcell BİP uygulaması içerisinde Dijital Varlıklar adı altında yer alan "Colendi Dijital Teknoloji ve Finansal Hizmetler a ş. " tarafından sunulan Dijital Varlık Platformu uzun süredir açılmamaktadır. Konu ile kullanıcı hizmet sözleşmesinde belirtilen destek mailine defalarca e-posta göndersem de, e-posta ile ilgilenildiğine dair yanıt geliyor ancak değişiklik olmadı. Turkcell'e ait BİP uygulamasının içerisindeki dijital varlık programının uzun süre donuyor olması ve açılmaması beklentilerin altında kalmaktadır. Düzeltilmesini ve bu sorunun artık yaşanmamasını temenni ediyorum.

13 Temmuz 2024 23:29

Açılmayan dijital varlık bu şekilde

15 Temmuz 2024 23:11

Dijital varlık bu şekilde dönüp duruyor, haftalardır açılmıyor.

16 Temmuz 2024 09:22 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli müşterimiz, BİP uygulaması içerisinde yer alan Dijital Varlık hizmetleri ile ilgili tüm öneri, talep ve şikayetleriniz için Dijital Varlık hesabınızda "Bize Ulaşın" alanından ilgili ekibimize ulaşabilirsiniz. Mutlu günler dileriz, Colendi Müşteri Hizmetleri

16 Temmuz 2024 11:05

İyi günler. Birçok kere yazdım ama sorun devam ediyor haftalardır. Ekran görüntüsü de gönderdiğim üzere sorun bu şekilde ve farklı zamanlarda 4. Kere oluyor. Artık çözümlensin inşallah.

Colendi Turkcell BİP Dijital Varlıklar Dikkat!

Hakan
14 Aralık 2023 15:46