Selim sonuçtan çok memnun

Coffy Uygulama Sorunu Hakkında

15 Mayıs 2023 12:52
Selim'in Teşekkür Mesajı
“Yardımcı oldu teşekkürler”

Coffy uygulamasından sipariş oluşturdum paramı çekti ama siparişim oluşturulmadı sorunum çözümü için müşteri hizmetleri ile görüştüm bir aydır herhangi geri dönüş alamadım. Bu kadar uzun süre bekletilmek anlamsız sorunun çözülüp mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum

22 Haziran 2023 15:35 (Şikayetten 1 ay sonra)

Sayın Selim T. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup hizmet kalitesinin devamlılığı adına en kısa sürede tarafınıza ulaşıyor olacağız  Saygılarımızla Coffy Müşteri Hizmetleri

23 Haziran 2023 14:21

Merhaba, Müşterimiz ile görüşülerek müşteri memnuniyeti sağlanmıştır. Saygılarımızla, Coffy Müşteri Hizmetleri

23 Haziran 2023 14:25

Yardımcı oldu teşekkürler

Elif sonuçtan çok memnun

12 Temmuz 2023 16:13
"Yaklaşık 1.5 hafta önce Coffy müşteri hizmetleri benim ile iletişime geçti ve oluşan hatadan ötürü özür dileyip paramı geri göndereceklerini söylediler ve yaşattıkları mahcubiyetten dolayı 1 adet bedava kahve hakkı tanımladılar. Bu sabahta 48 TL iadesi hesabıma geldi. Sorunuma çözüm buldukları için teşekkür ederim. Hatalarını güzel bir şekilde telafi ettiler."
İrem sonuçtan hiç memnun değil

İrem
15 Temmuz 2023 19:30
Elif sonuçtan memnun

18 Temmuz 2023 20:03
"İlgilendiğiniz için teşekkür ederim"

09 Ağustos 2023 15:39
Coffy Paramı Geri Vermiyor
Anıl sonuçtan memnun

Anıl
28 Temmuz 2023 15:14
"Şikayet ettikten sonra ilgilendiğiniz için teşekkürler. Umarım tekrar bu duruma düşürmezsiniz müşterilerinizi"
Coffy Uygulama Hatası Yüzünden Paramı Aldılar Fakat Ürün Alamadım