31 Ocak 2024 17:33813

Kayseri'de yaşıyorum. Civil adlı mağazadan kızım için astronot mont aldım. Ense kısmındaki etikette 9-12 aylık yazıyor ama iç etiketinde 6-9 yazıyor ve ben iç etiketine bakmadım. Çünkü böyle bir durumla karşılaşacağım aklıma gelmedi. Maalesef elimde faturası da yok, çünkü bu durumu çok sonra fark ettim ve ürünü kullanamıyorum. Maalesef montu giydirdiğim zaman kızımın kolları kasılıp kalıyor ve kıpırdatamıyor. Hayatımda böyle bir durumla ne karşılaştım ne de duydum. Şikayetçiyim, mont elimde kaldı ve fotoğraflarını ekleyeceğim.

1 Şubat 2024 08:08 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz hakkında Civil Mağazacılık Müşteri Hizmetleri sisteminde CAS-28690-Y2X3P9 nolu kaydınız açılmıştır. Yukarıda vermiş olduğunuz bilgiler kaydınızın içerisine eklenmiştir. Talebiniz ile ilgili çözüm sürecinin daha hızlı ilerleyebilmesi için her türlü bilgi ve taleplerinizi müşteri hizmetlerimizi arayarak destek alabilirsiniz. Saygılarımızla Civil Mağazacılık A.Ş. Müşteri Hizmetleri

1 Şubat 2024 17:59

Eee ne olacak şimdi bu düpedüz dolandırıcılığa giriyor böyle bir markaya yakıştıramadığım bir şey bir an önce çözüm bulun

6 Şubat 2024 08:45

Yani kaç gün oldu bir cevap vermeyecek misiniz artık

22 Nisan 2024 08:27

Üstünden aylar geçti artık mont da umurumda değil de sizin bu yaptığınıza dolandırıcılık denir. Bir de sitesinden baktığımda sorun çözüldü diyor böyle bir yalan dolan oyalama olamaz.

Civil Mağaza Baby Çare Travel Bebek Arabası Kusurları

Gülşah
29 Mayıs 2024 00:28703

Civil mağazasından yaklaşık 9 ay önce bebek arabası aldık. Bu zamana kadar puset kullanıyorduk, portbebeye yeni geçtik v...

Civil Mağaza Baby Çare Travel Bebek Arabası Kusurları

Beyza
8 Ekim 2024 14:50842

"Civil cadde mağazasındaki Hakan beye ilgisinden dolayı teşekkür ediyoruz sorunumuzu hızlı bir şekilde çözüme kavuşturdu."

Civil Mağazası Ürün Değişimi Mağduriyeti

Hilal
11 Aralık 2023 20:46903

Civil mağazasından online alışveriş yaptım ürünü çocuğuma denettiğimde beden olarak küçük geldiğini gördüm. Urunu alalı ...

Civil Mağazası Ürün Değişimi Mağduriyeti

Meryem
5 Haziran 2025 18:141.017

Çocuğumun Sağlığını Riske Atan ve Sorumluluk Almayan Eskişehir vega outlet Civil bebek Mağaza Deneyimi Eskişehir’de veg...

Tümünü Gör
Civil Mağazacılık Kasa Şikayeti

Civil MağazacılıkKasa Şikayeti

Sercan
Civil Erkek Mont Hüsranı!

Civil Erkek MontHüsranı!

Büşra
Civil Mağazacılık Tulum Aldım Bebeğime Fakat Kullanamıyorum!

Civil MağazacılıkTulum Aldım Bebeğime Fakat Kullanamıyorum!

Berivan
Civil Mağazacılık Kraft Denver Pr Park Yatağın Konfor Problemi Ve Güvenlik Endişesi

Civil MağazacılıkKraft Denver Pr Park Yatağın Konfor Problemi Ve Güvenlik Endişesi

Barış
Civil Mağazacılık Kujju Harmony Lüks Pedli Ana Dizi - Kahverengi Üründe Üretim Hatası!

Civil MağazacılıkKujju Harmony Lüks Pedli Ana Dizi - Kahverengi Üründe Üretim Hatası!

Yunus
Civil Mağazacılık Akıtan Suluk!

Civil MağazacılıkAkıtan Suluk!

Rabia