Muhammet sonuçtan çok memnun

Sürekli Arıza, Sıfır Hizmet!

10 Aralık 2024 14:17

Gebze Nazer Otomotiv
Citroen C5 aracımı dört seferdir aynı arızadan bırakıyorum. F**** Hanım, her zaman aynı cevabı alıyorum: 'Aracın arıza testinin yapılması lazım.' İnsanlarla dalga geçerek aracın testi yapılmadı. Dört seferdir bu aracın arıza tespiti yapılmadıysa Nazer Oto Servisi niye var? Garantisi var diye yüksek fiyata bakım yaptırıyoruz, karşılığında aldığımız hizmet sıfır, sıfır, sıfır. Gerekli birimlerin bu servisle ve çalışanlarla ilgilenmesi lazım.

10 Aralık 2024 14:18

Gebze nazar oto aracımı bakıma bıraktıktan sonra aracım çekiş düşüklüğü yapmaya başladı defalarca bu şikayetten dolayı servise bıraktım her seferinde başka bahaneler uydurup aracı yapıldı deyip geri aldım şu an aynı sorundan dolayı aracım serviste mağduriyetimin giderilmesi için geçici araç istedim f*** hanım her seferinde aynı şeyleri anlatması firmanın ne kadar güvensiz olduğunu belirtiyor

10 Aralık 2024 14:13

Gebze nazer otomotivden Citroen C5 Air Cross aracımı bakıma bıraktım bakımdan sonra aracım çekişte düşüp çalışma sesi çok değişti bu şikayetten dolayı defalarca servise bıraktım her seferinde değişik değişik şeyler söylediler aracım hala aynı sorundan dolayı serviste mağduriyetimin giderilmesi için geçici araç istedim f*** hanım bizim de dalga geçer gibi aracınızın arıza tespiti olmadan araç veremiyorum aracımı defalarca aynı şikayetten bıraktığım halde arıza tespiti bulunamamış

10 Aralık 2024 14:15

09 Eylül 2024 15:23

13 Kasım 2023 13:58

14 Ekim 2024 16:16
Elektrikli Araç Arızası Ve Servis İlgisizliği
Metin sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Jumpy Servis Sürecinde Yaşanan Mağduriyet Ve Gecikmeler

Metin