Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2024 14:19

Deniz Otomotiv'den (https://maps. App. Goo. Gl/qFvJ2Ydz236WDbSf8) E** Bey'den sıfır C5 Aircross satın aldık. Birkaç gün sonra kaputun somunlarında anahtar izi olduğunu, dokunduğumda boyaların döküldüğünü görünce çok sinirlendim. Önce oraya gittim, herkesle görüştüm, satış müdürü E** Hanım'dan tekniğin başındaki T** Bey'e kadar. Önce sorun olmaz diyen kişiler, biraz araba bilgim ile konuşunca farklı bir tarzda konuşmaya geçip, beni anladıklarını ve ellerinden geleni yapacaklarını söylediler. Sonra E** Bey, çağrı merkezine 'buraya gelmemiş gibi kayıt açtırın' dedi. Arayıp kaydı açtım. Sonra bayiye inceleme için çağırdılar. İnceleme sonrası 'Teknik arkadaşlarımız herhangi bir değer kaybı yaratmayacağını ilettiler, bu dokunmalar normaldir' diye dönüş yaptılar. Beğenmediğimiz C**yi almadığım için o kadar pişmanım ki anlatamam. Yalansız anlattım, eksiği var fazlası yok. Umarım birilerinin işine yarar. Daha bol zamanım olduğunda tüm satın alma sürecini yazacağım, neler dönüyor hepsini anlatacağım, yalansız.

profile profile
12 Haziran 2024 16:44

Elden ödediğim para için makbuz sordum, yok dediler, umarım almadık demezler. Gerçi ses kaydı oluştu operatörde.

12 Haziran 2024 16:47

Şimdi bayiye gittiğim zaman bana söylendiği gibi, Stellantis den “problem fabrikasyondur” ya da “bizim tarafımızdan yapılmıştır” şeklinde resmi yazı hazırlamalarını bekliyorum.

20 Haziran 2024 13:42

Arayan soran yok, garanti uzatma yapmıştık, yapıldı mı bilen yok. Problem bizdendir evrakı hazır mı belli değil. Vallahi yorum sizin artık.

21 Haziran 2024 12:58

Ayın 13 ünde bayiye "bilgi vereceğim" diye not düşmüş Si nem hanım. Tablo yapıp bayi duvarına asılmayı hak eden bir açıklama

24 Haziran 2024 13:54

Ben daha fazla dayanamıyorum, bayi genel merkezi kötülüyor, merkez bayiye paslıyor. Elimden gelen bir şey kalmadı, oturup dedikodu yapacak halim yok onlarla, CİMER'e yazacağım, maliye falan onlar gerekeni yapar.

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Bitmeyen Sorunlar

Deniz
01 Ocak 2025 10:53
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Aldığım Citroen C5 Aircross'un Tavan Boya Problemi

Muhammed
02 Temmuz 2024 13:14
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Oğuz
15 Temmuz 2024 17:38
Citroen ''0km'' Ayıplı Hasarlı Araç Satışı
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Kapı Menteşe Sorunu Ve Bayi İlgisizliği

Gökhan
15 Mayıs 2025 16:07
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
16 Temmuz 2024 18:58