Samet sonuçtan hiç memnun değil

Citroen İnallar Parça Değişim Ve İşçilik Sorunu

Samet
06 Haziran 2024 10:43

Bursa Citroen İnallar servisinde aracım işe ilgili yapılan üç ayrı işlemde de sorun yaşadım.
Değişimi yapılan sağ arka stop lambası sönük yanıyordu. Bunu teslim alırken güneş altında fark etmedim. Akşam fark edip Nilüfer servisi hasar danışma bölümü görevlisi Y****** hanıma bilgi verdim. Servise gelip göstermem gerektiği belirtildi. Gidip gösterdiğimde serviste görevli C***** bey durumun elektriksel bir arıza olduğunu ve bağlantı yolu ile düzeltilebileceğini belirtti. İkamet adresimin servise uzak olması nedeni ile o gün de servisteki yoğunluk ve zamansal problemden dolayı bakım için geldiğimde halledilebilir mi diye sordum. Bakım sırasında halledilebileceği söylendi.
İkinci sorun değişimi yapılan sol dikiş aynam 90km sürati geçtikten sonra ses yapıyor. Bu durumu da değişimin hemen ardından aracı kullanmam esnasında fark edince servise görevlisi Y****** hanıma bildirdim. Stop lamba ile birlikte kontrollerin sağlanacağı ve sorunun giderileceği belirtildi.
Üçüncü sorun ise gerçekleştirilen tampon değişiminde yapılan boya kusurlu ve takılan çıta montaj esnasında kırılmış. Kırılan parçayı tekrar sipariş ettiler. Geldiğinde montajı yapıldı. Ancak parça yerine tam oturtulmadığı gibi botanikte ilgili problemlerle henüz hiç ilgilenilmedi.

Özetle İnallar servisten almış olduğum hiçbir hizmet sorunsuz gerçekleşmemiştir. Araca ait sorunların ivedilikle çözülmesini rica ederim.

Samet
30 Temmuz 2024 08:08

İnallar Citroen serviste değişimi yapılan sağ arka stop lambası sönük yandığı için incelendi arızalı olduğu tespit edildi. Garanti süresi içinde arıza veren parçanın değişimi için baş vurdum. İnallar tarafından verilen bilgiye göre Citroen merkezden garanti ilse ilgili işlem yapılması için onay bekleniyor. Arızası servisçe tespit edilmiş kullanıcı hatası olması mümkün olmayan bir durum için onay sürecinin bir ayı geçmiş olması normal midir? Mağduriyetimin giderilmesi ve garanti süresi dolmadan parça ile ilgili sorunun çözülmesini rica ederim.

Levent sonuçtan hiç memnun değil

Levent
16 Mayıs 2024 17:36
Turan sonuçtan hiç memnun değil

Citroen İnallar Yetkili Servisi Bakım Pişmanlığı

Turan
06 Ağustos 2024 17:07
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Aykut
15 Mayıs 2024 18:37
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Servisin Arızalı Bobini Değiştirmemesi Güvenliğimi Riske Attı

Gökhan
22 Nisan 16:48
Servisin Arızalı Bobini Değiştirmemesi Güvenliğimi Riske Attı
Muammer sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Berlingo Arızası Ve Servis Sorunları

Muammer