Citroen Ami Sipariş Ve Teslim Süreci

Kubilay
13 Kasım 2023 14:36

Citroen ami sipariş ve teslim süreci hakkında yaşadığım sorunlar nedeniyle mağduriyetimi dile getirmek istiyorum. Citroen ami aracımı 12 Ekim 2023 tarihinde eve teslim seçeneği ile internet sitesi üzerinden sipariş ettim. Sipariş öncesinde Citroen'in ilgili numarasını arayarak teslimat süreci hakkında bilgi aldım. Ödemeyi gerçekleştirdikten sonra, aracın plaka ve tescil işlemleri için vekalet vereceğim belirtildi. Ödemeyi tamamladım ve 25 Kasım 2023 tarihinde gerekli vekaleti verdim. Plaka ve tescil işlemleri tamamlandıktan sonra teslimat sürecine geçildi. Ancak, daha sonra Büyükçekmece çetaş bayisinden aracımı teslim alabileceğim yönünde bir bilgilendirme aldım. Aracı eve teslim olarak sipariş verdiğimi ve bayiden almayı tercih etmediğimi belirttim.

13 Kasım 2023 17:48

Citroen ami sipariş ve teslim süreci hakkında yaşadığım sorunlar nedeniyle mağduriyetimi dile getirmek istiyorum. Citroen ami aracımı 12 Ekim 2023 tarihinde eve teslim seçeneği ile internet sitesi üzerinden sipariş ettim. Sipariş öncesinde Citroen'in ilgili numarasını arayarak teslimat süreci hakkında bilgi aldım. Ödemeyi gerçekleştirdikten sonra, aracın plaka ve tescil işlemleri için vekalet vereceğim belirtildi. Ödemeyi tamamladım ve 25 Ekim 2023 tarihinde gerekli vekaleti verdim. Plaka ve tescil işlemleri tamamlandıktan sonra teslimat sürecine geçildi. Ancak, daha sonra Büyükçekmece çetaş bayisinden aracımı teslim alabileceğim yönünde bir bilgilendirme aldım. Aracı eve teslim olarak sipariş verdiğimi ve bayiden almayı tercih etmediğimi belirttim. Bunun üzerine, teslimatı yapacak çekici aracın arızalandığı ve onarım sürecinde olduğu bilgisini verdiler. PSA grubu bünyesinde anlaşmalı tek bir çekici aracın olması düşündürücüdür. Bilgi almak istediğimde ise sadece plaka ve tescil işlemlerinin yapıldığı söylenerek, ek bilgi verilmiyor. Firmanın ve markanın global çapta bilinirliğine güvenerek sipariş vermiş olmama rağmen, ne sipariş sürecinde ne de teslim aşamasında beklediğim kalitede hizmet alamadım. Aracım hala teslim edilmedi ve yeterli bilgilendirme yapılmadı. Eğer internet üzerinden veya eve teslim sipariş sistemi bu şekilde işliyorsa, müşterilerin sadece bayilere yönlendirilmesi daha doğru olacaktır. Yaşadığım bu olumsuz deneyim nedeniyle firmanın hizmetlerinden memnuniyetsizliğimi ifade etmek istiyorum. İnternet sitesi üzerinden sipariş verecek olan arkadaşlara kesinlikle tavsiyee etmiyorum!

Nilay
05 Ağustos 2023 17:18
Semih sonuçtan hiç memnun değil

Semih
27 Aralık 2023 23:21
Eray sonuçtan memnun değil

04 Ağustos 2023 08:28
Taha sonuçtan hiç memnun değil

07 Ocak 2025 19:04

Mükremin