Nevin sonuçtan hiç memnun değil

67 Bin TL Fatura Citroen C3 Kronik Motor Arızası

Nevin
04 Ekim 2023 12:07

2020 model Citroen C3 aracım kronik motor arızası hatası veriyor. Kadikoy Citroen Deniz yetkili servisten ve internetteki şikayetlerden sıkıntının kronik olduğunu teyit ettim. 67 bin tl fatura çıkardı yetkili servis. Kronik olan bu arızanın giderilmesi için. Citroen Türkiye'yi arayıp indirim yapılmasını istedim. Ki zaten bedava yapılması gereken bir durumdu. Ama ne bedava ne indirim yapıyorlar. 50 bin km'deki aracın motor arızasını kullanıcı hatası olarak kabul ediyorlar. 50 bin km'de aracınızın motoru arızalanıyorsa dönüp kendinize, arabanıza üretiminize bakin derim. Asla yardımcı olmayan müşteri temsilcileri ve aşırı sorunlu arabası motoru... Bu arada motor arıza ışığı neden yandığı belli değil, ama hata silinmiyor da. Trigger kayışı vs bir sürü şeyi değiştireceklermiş. Sonuç bize 67 bin tl fatura.

profile profile

Yorumlar (5)

Osman

Aynı sorunu 74binde ben de yaşıyorum kaslarla hangi ustaya gittiniz. Aracı randımanlı bir şekilde 40 dakika kullandıktan sonra motor arıza ışığı ile muayene ışığı yanıp motor çekiş iten düşüyor. Servise götürdüğümde motor değişimi yapılacak dediler 150 bin tl den başlıyor dediler. Kurumsal yerden aldım ve garanti süresi olduğu için oraya başvuru yaptım sonuç bekliyorum şu an.

Gülcan

Merhabalar benimde 2020 model C3 aracım var şu anda 63bn km de ve treger kayışı çatlamış motoru yağ yakıyormuş ne yapabilirim bilmiyorum serviste 165 bin hasar çıkarıldı indirim falan veriyorlar ama normalde aracın değişmesi gerekiyormuş ama hala benden para istiyorlar.

Muhammed

Ne oldu bu durum bende de 2023 var aynı durum bende de oluyor?

Nevin

İstanbul maslakta Citroen den anlayan bir ustaya götürdük triger kayışı değiştirdi motoru temizledi. 67 bin yerine 15 bine halloldu

Mert

Nevin hanımın şikayeti üzerine yazdığım bir şikayet 2020 citron c 3 sahibiyi. 75.000 km aracım motor arızası veriyor ışıklarda titriyor. Triger kayışı değişecek debriyaj seti dediler. Başka Citroen serviste bu modellerin Motorları belli km den sonra tamamen değişiyor piyasa motor yok herkes bu sıkıntıdan mağduriyet yaşıyormuş.

Esra sonuçtan hiç memnun değil

Citroen C3 Aircross'ta Fabrika Çıkışlı Motor Sorunu Ve Müşteri Mağduriyeti

20 Ocak 17:27
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Tuğçe
25 Aralık 2023 18:12
Citroen C3 Bitmeyen Motor Arızası Ve Yardımcı Olunmaması
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Citroen C3'te Tekrarlayan Motor Arızası Ve Yetersiz Servis Çözümü Nedeniyle Mağduriyet

Ahmet
08 Eylül 21:22