Selim sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Çözülemeyen Motor Arızası

26 Eylül 2023 21:28

2020 model Citroen c3 1.2 puretech sahibiyim. Aracım 66.000 km'de, yaklaşık 57-58 bin km'den beri sürekli motor arızası vermektedir. Ateşleme sistemi arızası olarak servis kayıtlarında çıkıyor. Son 2'si yetkili servis olmak üzere 3 aydır 10'dan fazla ustaya/servise gittim. 60.000 km'de bujileri orijinalleri ile değişmesine rağmen yetkili serviste tekrar ateşleme arızası sebebi olarak bujiler değişmiştir. 20 gün sonra tekrar aynı arıza sebebiyle yetkili servisi gitmiş buji hatası denilip yenisi takılmıştır. Bugün yine aynı arızadan araç hata vermiştir. Yetkili servis dahil soruna çözüm bulunamamakta ve kimse de yardımcı olmamakta. Bujiler uyum sağlamamış değişelimden başka çözüm üretmiyorlar. Gerçekten Citroen büyük bir pişmanlık.

profile profile profile

Yorumlar (6)

Emre

Ben de bujileri değiştirmiştim ama etki etmedi, ben arabayı 52500 de aldım 58bin civarı LPG taktırdım, 25 bin falan bindim ama bu süre zarfında tekleme stop etme olayları yaşıyorum, tüp sigortası falan söküldü, yine motor arıza lambaya devam etti, şimdi enjektör bağlantıları sökülüyor, bundan da geçmezse benzin pompasına bakacaklar

Emre

Gerçek bir pişmanlık Citroen, geçmiş olsun size de

Selim

Bu 4. Buji değişimi. Servistekiler abi 3 silindir olduğu için böyle oluyor hep,9 kere buji değiştiğimiz araç var diyordu. Bununla birlikte hiçbir kaza vs olmadığı halde çarpışma önleyici hatası veriyor şimdi de. Kamera arızalanmış 23 bin tl istiyorlardı en son...

Emre

Merhabalar bende de benzer problem var siz çözebildiniz mı acaba

Selim

Geçen hafta tekrar yeni buji takıldı. Silindir kompresör değerleri normal buji uyum sağlamıyor yakıttan kaynaklı deyip şimdi de Shell'den yakıt almamam konusunda uyarıda bulunuyorlar.

Selim

Servis buji uyum sağlamıyor ondan dolayı deyip yeni buji takıp gönderiyor sadece. 20 gün sonra tekrar aynı sorun oluyor.

Esra sonuçtan hiç memnun değil

Citroen C3 Aircross'ta Fabrika Çıkışlı Motor Sorunu Ve Müşteri Mağduriyeti

20 Ocak 2025 17:27

Citroen Garantiden Motor Değişimi Kabul Etmiyor!

Yavuz
19 Temmuz 2023 02:52
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Tuğçe
25 Aralık 2023 18:12