Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Tuğçe
25 Aralık 2023 18:12

2019 model 50.000 km'de ki aracımın sürekli motor arızası vermesi! Arabanın motor arızasıyla uğraşmaktan artık gına geldi yaklaşık 1 yıldır sürekli bu şekilde. Yetkili servis asla konuyla alakalı yardımcı olmuyor. Aracın garanti kapsamında olmadığından ve kullanıcı hatası olabilme ihtimalinden söz ediyorlar. Düşük km 'deki bu aracın arkasında durmayan Citroen firması! Gördüğüm kadarıyla Citroen'de bunun gibi motor arızası yaşayan birçok kişi var. Belli ki bu kronik bir sorun. Üreticiyle alakalı bir problem. Bana dünya masraf çıkarıyorlar. Citroen markasının aracının arkasında durması gerekir ve bunu ücretsiz karşılamalılar. Kesinlikle alınmaması gereken bir araç! Çok pişmanlık yaşattı.

Suat
Suat

Geçmiş olsun hocam, peki motor arızasının kaynağı neymiş, benim 2023 c3 ü de aynı hata ile ilgili servise götüreceğim de

Selçuk
Selçuk

Bir çözüm bulabildiniz hocam. Bende aynı hatayı alıyorum

Muhammet
Muhammet

Bende de aynı sorun var Citroen c3 1.2 pure tech shine s Edition paket temmuz ayında aldığım günden beri motor arıza lambası yanıyor gezmediğim servis usta kalmadı. 80 bin tl yi geçti masrafım lakin düzelme yok

Citroen C3 Bitmeyen Motor Arızası Ve Yardımcı Olunmaması

Esra sonuçtan hiç memnun değil

Citroen C3 Aircross'ta Fabrika Çıkışlı Motor Sorunu Ve Müşteri Mağduriyeti

20 Ocak 2025 17:27
Begüm sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Olmayan Motor Arızası Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Begüm
18 Kasım 2024 18:08
Selim sonuçtan hiç memnun değil

Citroen Çözülemeyen Motor Arızası

Selim