Osman sonuçtan çok memnun

Çitlekçi Yanmış Çekirdek Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Deneyimi

17 Ekim 2024 19:22
Osman'ın Teşekkür Mesajı
“Son arayan müşteri temsilcinize teşekkür ederim. Çok nazikti. Olayın yanlış anlaşılma olduğunu anlattı. Gerekli değişimin tekrar yapılmasını söyledi. Ama ben istemedim. Ürünleriniz çok kaliteli. Asla sizden vazgeçmem”

Yaklaşık 1 hafta önce otoban şubenizden 2500 gr çekirdek aldım. Çekirdeği eve getirip ambalajını açtığımda yanık kokusuyla karşılaştık. Yemek istediğimizde içinden 1 tane bile yanık olmayan çekirdek çıkmadı. Tadı kötüydü. Sizinle iletişime geçtim, çekirdekleri yolladım, yenisini 1 gün içinde yolladınız. Gelen çekirdek ondan da kötüydü. Yine sizi aradım, konuşmayı bilmeyen müşteri temsilciniz sorunun benim damak tadımda olduğunu söyledi. Yok, yerli çekirdeğe geçtiğiniz için benim damak tadıma uymuyormuş falan filan. Size Sivas'tan yazıyorum, galericiyim, otoban şubenizden her geçişimde çekirdek alırım. Müşteriyle konuşmayı bilmeyen temsilcileri oraya oturtmuşsunuz.

18 Ekim 2024 17:13 (Şikayetten 21 saat sonra)
Osman
18 Ekim 2024 17:17

Nihal sonuçtan hiç memnun değil

Çitlekçi Bayat Çekirdek Gönderildi

22 Ocak 2024 12:47
Çitlekçi Bayat Çekirdek Gönderildi
Yasemen sonuçtan çok memnun

Yasemen
14 Ekim 2024 21:35
Yanık Çekirdek Ve İlgisiz Personel Deneyimi
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

05 Mayıs 00:00

Mevlude
07 Ocak 19:04
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Çitlekçi Bayat Çekirdek Verdiler

İsmail