Çınarlı Kadın Doğum Hastanesi Doktor Yanlış Yönlendirmesi Sezaryen Baskısı

Tuğba
25 Ağustos 2023 03:0226.068

9 aylık gebeliğim boyunca Özel Çınarlı Hastanesinde Dr. ******takipli gebesiydim. En başından beri normal doğum istiyordum. 28 Temmuzda da sancım olduğu için hastaneye giriş yaptım. Muayene eden ebe açıklığımın ve kanamamın olmadığını sancılarımın da çok küçük olduğunu söyledi. NST çekildi ve *** hanıma gönderildi. Bebeğimin kalp atışlarının olağan dışı olduğunu ve acil sezaryen olmam gerektiğini söyledi. Kabul etmeyince beni aradı ve durumun ciddiyetinin farkında değilsiniz herhalde bebeğiniz ölebilir dedi. Çıkış istedim ve bana ölümü dahil tüm sorumluluğu kabul ediyorum diye imza attırdılar. Sancılarımla boğuşurken bir de psikolojimizle oynadılar. 1 saat içinde devlet hastanesine gittim. Açıklığımın 6 cm olduğunu ve bebeğin kalp atışlarının gayet sağlıklı olduğunu söylediler 1 saat için çok rahat bir normal doğum gerçekleşti.
Ve bana devlet doktoru, Çınarlı'ya gittiğinde açıklığının olmaması mümkün değil ilk gebelik ve 1 saat içinde 6 cm açılma olmaz dendi.
***hanım resmen bizi yari yolda bıraktı 9 ay boyunca muayene ücreti ödedim boşu boşuna. Yanlış yönlendirerek biz tecrübesiz anne babaların duygu ve psikolojileriyle oynuyorlar. Yok yere sezaryen yapmak istiyorlar.

Habib
Habib
30 Mayıs 2024 00:31

Hangi devlet hastanesinde doğum yaptınız bende doğum için hastane araştırması yapıyorum

Medistanbul Hastanesi Doğum Paketi Aldım Doktor Doğuma Girmedi

Çağla
13 Aralık 2023 12:3215.692

Bu hastaneye kadın doğum doktoru ** için farklı bir hastanede muayene olurken hastaneye değişikliği nedeniyle geldim. Ke...