Mine sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 18:49

Ankara Metromal AVM Çilek mobilyadan aldığım iki tane bambu yatakta feci şekilde kötü bir koku var yatılacak gibi değil sağlığa zararlı bir ürün. Yatakları hiç kullanmadım ve iade sürecim daha geçmediği halde iade alınmıyor? Bana söyledikleri yok fabrikaya göndereceklermiş orada bakılacakmış öyle cevap vereceklermiş. Tüketici hakkım olan iade sürecinde iade etme hakkımı kullandırmıyorlar. Para iadesi yapamıyorlarmış. Mağdur edildim yatak almayı düşünenler varsa satın alınmasın. Geldiği ilk gün koku feciydi odaya giremiyordum koku evi sarmıştı. Garanti belgesinde yazdığı gibi hiç kullanmadan 10 gün havalandırdım azaldı biraz ama gitmiyor koku yatılmaz bu yataklarda. Ve oyalıyorlar gelip alacaklardı yatakları gelmiyorlar. Alsalarda daha çok oyalayacaklar belli süreç öyle işliyor diye.

26 Temmuz 2024 08:23 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup konuyla ilgili müşteri hizmetleri yetkilimiz en kısa süre içerisinde size ulaşacaktır. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili deneyimlerinizi ve görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Çilek Müşteri Hizmetleri

Mine
15 Ağustos 2024 14:32

Yatakların iadeleri alındı ama para iadesi yapmadılar. O ücret tutarında ürün almam söylendi. Benim yatak ihtiyacım olduğu için ve karyolalar yataksız kullanamıyacağımdan yatak almalıydım. Mağazaya gittik farklı yatak varsa alayım diye. Fazla bir seçeneğim yok zaten aynı yatak uyum sağlıyor karyolaya. Mağazadaki bütün yataklar poşetli. Poşetin ucundan açılıp bakmak istedim baktırmadılar. Yataklarına güvenen bir firma neden yataklarını poşetlerinden çıkarıp, müşterini bakmasına, dokunmasına, koklamasına izin vermez ki. Bana tekrar yatak alırsam bir sorun çıkarsa hiçbir işlem yapmayacaklarını söylediler. Böyle bir durumda tekrar ben nasıl yatak alayım. Maddi imkansızlıklarla aldığımıda biliyorlar. Mağazada bile müşteriye poşeti ile gösteriliyor yataklar. Elimde yataklar yok, karyolayı kullanamıyorum. Ücret iademi yapmıyorlar. Yasal süre içinde vazgeçme hakkımı kullandığım halde. Satış yaparken çok iyiler ama sorun çıktığında yanı değiller. Çilek mobilyadan yatak almayı düşünenler almasın. Beni mağdur ettiler sizde olmayın.

Sener sonuçtan hiç memnun değil

Çilek Mobilya Mağazasından Aldığımız Yataklar Rahatsız Edici Ve Eksik Teslimat

Sener
17 Ağustos 2024 08:34
Melisa sonuçtan hiç memnun değil

Taş Gibi Sert Yatak, Uyuyamıyorum Ve Çözüm Yok!

Melisa
08 Eylül 18:52

Ferhat
14 Ocak 2024 01:46
Gönül sonuçtan memnun

Gönül
11 Eylül 2023 11:13
"Sorun çözüldü"
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
03 Temmuz 2024 13:20