31 Ekim 2023 20:37

Çiçek sepetinden vbt654 ürün kodlu Via bonte- when I'm with you isimli çiçek aranjmanı siparişi verdim İzmir'de bir resmi kurum yöneticisine iletilmek üzere. Ç****** S**** - Star çiçekçilik tarafından siparişim hazırlanarak, hazırlanan çiçeğin görseli konusunda tarafımdan onay alınmasını talep etmeme rağmen onay alınmadan alıcısına teslim edildi. Alıcıdan ürünün görselini gördüğümde şoka girdim. Bu kadar kötü ayıplı hazırlanabilirdi bir çiçek! Alici tarafı da rahatsız eden özensiz çirkin bir görüntü. Çiçek Sepeti'ne şikayet kaydı oluşturdum. Bana hızlı bir şekilde giden çiçekle sayfadaki görselin aynı olduğunu belirten bir e-posta geldi. Tekrar şikayet kaydı oluşturdum. Evet aynı çiçek turu kullanılmış ama tasarim yok, yaprak uçları kuru, hastalıklı gibi benekli ucuz naylon saksının yarısı ortada. Kurumuş da çöpe atılmış bir çiçek gibi! Bugün şikayetimle ilgili çiçek sepetinden arandım. Bana hala ürünün görseldekiyle aynı olduğunu iddia ettiler! Ben konuyu tüketici hakeme ve sair yetkili mercilere taşıyacağımı söylediğimde ücret iadesi yapılacağı söylendi. Ayrıca alici kişiye de bizzat firma tarafından bu ayıplı ürün için özür iletileceği konusunda söz verildi. Ancak olan su ki o çöp parçasını geri almak için kurye alici kuruma gitmiş, ve hiçbir şekilde özür bildirmeden çiçeği alıp çıkmış. İkinci defa zor durumda bıraktılar beni. Yani özetle ne Çiçek Sepeti bu krizi yönetebildi, ne de bu cagatay S**** midir nedir, çöpten toplanmış gibi ürün gönderen firma! Ayıp üstüne ayıp, bayağılık dersen paçasından akıyor firmanın. Çiçek Sepeti de zaten artık bozuldu, ne tedarikçilerine söz geçirebiliyor, ne kaliteli hizmet sunuyor. Nereden tutsanız elinizde kalıyor. Özellikle İzmir Konak'taki bu Star çiçek konusunda ben kriz geçirdim, aman not edin de sizler de kriz geçirmeyin

15 Eylül 2023 19:38
Çiçek Sepeti Mağdur Etti
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2024 17:31
Çiçek Sepeti Hayal Kırıklığı Konunun Anlaşılması İçin Başlığı Uzatın
Hediye sonuçtan hiç memnun değil

16 Nisan 2024 08:16

05 Aralık 2023 11:36
Özer sonuçtan hiç memnun değil

08 Haziran 2023 15:42
Çiçek Sepeti Siparişimde Yaşadığım Sorunlar