Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Chima İlk Yıkamada Renk Veren Elbise Ve Mağduriyet

30 Haziran 2024 00:48

Chima Ankara'da İzmir Caddesi şubesinden aldığım midi boy elbise ilk yıkamada olduğu gibi soldu. Mağazadaki deneme dışında ürünleri yıkamadan giymiyorum. Bu nedenle hiçbir şekilde başka kullanım olmadı. Eve gelince ürünü 14 dakikada 30 derecede perwolle yıkadım. Siyah beyaz bir elbise idi. Beyazları olunca solmayacağını düşündüm. 10 seneyi aşkin suredir alışveriş yapıyorum ve hiçbir üründe bu şekilde bir kalitesizlik yaşamadım. Yeni almış olduğum bir başka ceketle makineye attım ona da dahil olmak üzere elbisenin siyah kısımları beyazlarına ve cekete leke yaptı. Çamaşırı asarken elim simsiyah oldu ve diğer yeni üründe de leke bıraktı. Ertesi gün mağazaya gittim hemen incelemeye gönderildi. Cevabi bekliyorum ancak umarım burada yazıldığı gibi ürün iadesi kabul etmemezlik yapmazlar. Kalite kontrolü yapılmadan, ıslak Elle dokunulduğunda bile leke yapan bir ürünü bunca yıllık firma nasıl piyasaya sürüyor. Anlamakta zorlanıyorum. Talebim ürün değişimi değil para iadesidir. Zaten diğer yeni aldığım ürüne de leke bırakması nedeniyle yeterince mağdur edildiğimi düşünüyorum.

13 Temmuz 2024 09:23

Firma hiçbir dönüş yapmadığı gibi sosyal medyada ürün altına yaptığım her yorum itina ile sürekli siliniyor.

Hülya
11 Temmuz 2023 15:24
Chima İadenin Yapılmasını İstiyorum

Esin
22 Kasım 2023 09:49
Chima Takım Elbise Kumaş Tüylenmesi
Chima Takım Elbise Kumaş Tüylenmesi
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Emine
17 Kasım 2024 15:17