Beril sonuçtan hiç memnun değil

Chicken Garage Burger Sonrası Ciddi Gıda Zehirlenmesi Yaşadım

24 Kasım 2024 14:56

23 Ekim 2024 tarihinde Chicken Garage Cajun Burger Yenimahalle ilkyerleşim restoranından sipariş ettiğim yemek sonrası zehirlendim. Siparişin ertesi günü ciddi bir halsizlik, karın ağrısı, kusma ve ishal belirtileri gösterdim ardından acilde kan değerlerime bakıldığında ciddi bir bakteriyel enfeksiyon geçirdiğim öğrenildi. Bu enfeksiyon türünün enfekte olmuş gıda özellikle tavuk ve etten de geçtiği biliniyor. 3 hafta boyunca iyileşmeye çalıştım. Bu sürede yaşamış olduğum mağduriyetten dolayı çok üzgünüm.

16 Ocak 2025 20:53

Restoranın hiçbir şekilde çözüm odaklı yaklaşmadığını belirtmek durumundayım. Hatta tarafıma yönelik suçlamalarda bulunmuşlardır. Şu şekilde tekrar aktarmam gerekirse: öncelikle siparişi aşağıya ekledim. Yani siparişin gerçek olmadığı ve para ile yorum yaptığım safsatasını bu şekilde çürütüyorum. Ayrıca zehirlenmeden tam 2 gün sonra gece ciddi bulantı, kusma, ateş ve ishal yaşayıp saat 4'te acile girişim aşağıda bulunmakta. İstifradan ötürü midemin yıkanılmasına gerek kalmasa da o geceyi acilde geçirdim ve kan ve idrar tahlili sonucu enfeksiyon değerim aşırı yüksek çıktı bu değer CRP adıyla geçmekte ve farklı doktorlardan da tekrar edindiğim bilgiye göre: Bu enfeksiyon değeri enfekte gıdanın tüketilmesi sonucunda da çok ciddi artış gösteriyor ve 2 ila 7 gün içerisinde belirtiler gösteriyor. Özetlemek gerekirse çok ciddi bir mağduriyet yaşadım ve bunun sonucunda hiç de profesyonel ve çözüm odaklı olmayan hatta suçlandığım bir yorumla karşı karşıya kaldım.

16 Ocak 2025 21:00
chicken-garage-burger-sonrasi-ciddi-gida-zehirlenmesi-yasadim-1.jpg

22 Ocak 2025 18:45

Öncelikle, bu açıklamayı uzlaşma amacıyla yaptığımı ve tarafınıza karşı herhangi bir suçlayıcı tavır sergilemediğimi belirtmek isterim. Ancak, şikayetim sonrasında tarafınızdan gelen tehditkar yorumlar ve ev adresimi ifşa ederek beni tehlikeye atmanız, Türk Ceza Kanunu'na göre suç teşkil etmektedir. Bu konuda yasal haklarımı saklı tuttuğumu bilmenizi isterim. 23 Ekim günü verdiğim sipariş sonrası, 25 Ekim gecesi yüksek ateş ve kusma şikayetleriyle acil servise başvurdum. Doktorlar, tükettiğim gıdalar arasında tavuk veya benzeri ürünler olup olmadığını sordu ancak kusma nedeniyle gıda zehirlenmesinin kesin kaynağını tespit edemediklerini belirttiler. Bu süreçte ciddi bir enfeksiyon geçirdim ve yaklaşık 1 ay boyunca çeşitli zamanlarda hastaneye gitmek zorunda kaldım. Çektiğim ağrılar ve yaşadığım sağlık sorunları nedeniyle, 1 ay sonra bu durumu paylaşma gereği hissettim. Şikayetimi paylaşmak için en uygun platformun Şikayetvar olduğuna karar verdim. Ticari kaygılarınızdan dolayı bu şekilde tavır aldığınızı görüyorum. Ben kendi adıma, doktor tarafından %100 şekilde ispatlayamadığım için özür dilerim. Ancak, bu süreçte bir özür dileyerek ve özellikle adresimin paylaşılmasının Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nu (KVKK) ihlal ettiğini kabul ederek konunun burada kapanmasını uygun buluyorum. Aksi takdirde hukuki yollara başvuracağımı belirtmek isterim.

Oktay

Sizin adınıza kayıtlarımızda herhangi bir sipariş yok ama fotoğrafını paylaştığınız saat aralığında ve sipariş edilen ürünle örtüşen Getir Paneli üzerinden verilmiş bir kayıt mevcut ama bu sipariş burda şikayet yazdığınız isimle örtüşmüyor? Kendi kendinize kurgu yapmışsınız sırf zarar verebilmek adına ama yanlış yoldan ilerlemeye çalışmışsınız. Kendinizi açık ettiniz. Eğer ki siparişin sahibi değilseniz durum daha vahim Ekte gönderdiğimiz bu sipariş sahibine dava açılacak bilginiz olsun. Ne sipariş tarihinde ne de bahsettiğiniz gibi 7 gün içerisinde tarafımıza ne Sipariş sahibinden ne de Panel üzerinden ne de aynı gün içerisinde sipariş veren yüzlerce müşteriden bir şikayet yansımamış tarafımıza böyle bir şikayetle geri dönüş yapılmamış. Böyle bir durum olacak olsa sadece siz yaşamazdınız. Tavuk en çabuk bozulan gıda maddelerinin başında yer alır. Eğer ki böyle bir durum olsa idi sizin gibi birçok şikayet olurdu ki aksine aynı günde onlarca değerlendirme ve teşekkür alınmış. Bizce Sizde özür dileyebilirsiniz.

Oktay

Neyin peşindesiniz Hanımefendi? Siz burda Markamıza ve Şubemize iftira atarak zarar verdiğinizin farkında değilsiniz herhalde. Ayrıca madem direk Bizden aldığınız siparişten kaynaklı zehirlendiğinizi iddia ediyorsunuz bunu destekleyici belgelerle beraber neden tarafımıza ulaşmak yerine ya da direk yetkili merci-makamlara başvurmak yerine aradan 1 ay geçtikten sonra burda şikayet yazıyorsunuz Burasımı çözüm merkezimi? Bize başvursaydınız bizde Tedarikçiye bunu izah etmesini söylerdik Tavuk ürünlerini günlük gelir ve tedarik ettiğimiz Firma Markası olan piyasanın lokomotiflerindendir. Bakın bizden naçisane tavsiye bir özür ve iftiradan ibaret şikayeti buradan silmeniz yoksa bunu ispat edememeniz durumunda birçok firma davaya dahil olacak bilesiniz. Saygılar,

Dadaşş
Dadaşş

Hanımefendi muhtemelen para karşılığı yorumlayanlardan. Şikayetvar sitesi her olur olmazı yayınlamamalı biraz daha hassasiyet göstermesi gerekir Oh ne güzel çamur-at izi kalsın misali

Oktay

Sayın Kim olduğu, amacı ve maksadı belirsiz şahsiyet. Bu yazmış olduğunuz ispat gerektirirki bunu da bize değil hukuk önünde hesap vererek yapacaksınız. Anılan tarihte adınıza kayıtlı bir siparişe ulaşamadık var ise de önemi yok mahkemede gösterirsiniz artık. Kimin adına bu yorumu yazdıysanız size pahalıya malolacak bilginiz olsun. Bu arada Şikayetvar.com sizlerde bunu yayınlayarak suça ortaksınız bilginiz olsun. Anılan tarihte yüzlerce sipariş teslimi yapılmış ve birçok yorum ve değerlendirme yapılmış Restoranımıza Ekte resimlerine doya doya bakabilirsiniz. Bu yorumu okuyacak olanlarda zahmet edip tüm yemek panellerinde Restoran yorumlarımızı okurlarsa bu gerçek dışı fütursuzca yapılmış yorumun bir saçmalıktan ibaret olduğunu görecektir. Ama bu yorum burda yazıldığı ile kalmayacak... Aslında bu yoruma sadece gülüp geçmemiz gerekirdide yapılan yorum yanına kâr kalacağını sanmasın kimse. Böyle bir şey gerçek olsa idi neden tarafımıza geri dönüş yapılmamış buradan yazıncamı mağduriyeti giderilecek?

chicken-garage-burger-sonrasi-ciddi-gida-zehirlenmesi-yasadim-4.jpg
chicken-garage-burger-sonrasi-ciddi-gida-zehirlenmesi-yasadim-3.jpg
chicken-garage-burger-sonrasi-ciddi-gida-zehirlenmesi-yasadim-2.jpg

05 Ekim 2024 09:12
Cajun Mix Menüde Gıda Zehirlenmesi Tehlikesi
Işıl sonuçtan hiç memnun değil

Sipariş Sonrası Gıda Zehirlenmesi Ve Yetersiz Müşteri Desteği

02 Kasım 2025 13:17