Yücel sonuçtan hiç memnun değil

Kayseri İncar Chery Bayisi

05 Temmuz 2023 02:10

Kayseri İncar (İnciroğlu) Chery bayisine 2 aydır gidiyorum sıraya yazdık arayacağız deyip çeşitli bahanelerle geçiştiriyorlar. Satış danışmanı yüzümüze bile bakmıyor arabayı incelemeye bile izin vermiyorlar. Araçla test sürüşü yapmak zaten imkansız kesinlikle çıkarmıyorlar test sürüşüne bizleri bu konuda çok mağdur ettiler. Şimdi de en yakın teslimat Eylül diyorlar Tanıdığı olana araya birilerini koyanlara hemen araba bulunuyor. Ne diyelim ki yazık çok yazık

31 Ağustos 2023 19:47 (Şikayetten 1 ay sonra)

Merhabay**** y., Sizinle iletişime geçebilmemiz için bizimle iletişim bilgilerinizi paylaşmanızı rica ederiz. Chery Türkiye 0850 480 74 72

30 Ekim 2023 16:39

Konuyla alakalı geri dönüş sağlandı ve firma tarafından özür dilendi

İbrahim
İbrahim

27.12.2023 Tarihinde Kayseri İncar bayisini 8pro için ziyaret ettik ancak 40 dakika boyunca yüzümüze dahi kimse bakmadı satış danışmanı arkadaşlar çok umursamaz davrandılar

Metehan
Metehan

Bugün araç bakmak için incar cheri bayisine gittim ve 2 adet pros 8 almak niyeti ile ama o kadar soğuk bir ilgi ve alaka karailastimki araç 1500 TL incar deseki sana 1200 TL inanın almam oradaki mete bey diye hatırlıyorum beyefendi ile konuştum ve şehir merkezine kadar uykum geldi adam resmen insqndak enerjiyi somurur ha ne incar umurumda 2 adet araç ne de benim ben Kayseri kazansın istedim ama nasip değilmiş firma sahibine adına üzüldüm o kadar yatırma yazık değmez.

Lütfi sonuçtan çok memnun

Lütfi
07 Mayıs 2024 23:24
"Chery ailesine teşekkürler 1-Pınar hanıma 2-begüm hanıma 3-beyza hanıma çok çok çok teşekkürlerimi sunuyorum iyi ki varlar rabbim üçünden de razı olsun. Bu üç hanım efendi sayesinde Chery ailesine tekrar katılacağımı bildirir şükranlarımı sunarım..."
Volkan sonuçtan memnun

Volkan