Ayşe
21 Kasım 2024 22:28

Chery Tiggo 8 Pro Excellent paket aracımı almak için 2024 yılında ikamet ettiğim Ankara'dan Denizli'ye giderek Denizli bayisinden sıfır olarak aldım. Ankara'ya geldiğimde ise aracın koltuk döşemelerindeki poşetleri çıkardığımda sürücü koltuğunda görselde de görünebileceği üzere yatay şeklinde baskı izi ve etrafı kesik damla şeklinde çıkıntılı bir üretim hatası olduğunu gördüm. Söz konusu üretim hatası için Ankara Mengerler Ümitköy Chery yetkili servisine başvurdum. Servis, koltuktaki hatanın fotoğraflarını çekerek garantiye onay için yolladı fakat servis, Chery tarafından garantiye girmemektedir diye dönüş yapıldığı bilgisi verildi. Koltuk döşemesindeki bu hatanın üretim hatası olması dışında oluşması imkansızdır. Bayiden sıfır kilometre alıp fabrikasyon poşetlerini çıkardığım araçtaki bu sorunu kabul etmiyorum. Chery firmasının marka kalitesine, servis ağı ve araçlarına verdiği garantiye güvenerek tercih ettiğim aracımda mevcut olan en küçük bir sorunda, marka aracının arkasında durmuyorsa bundan sonraki süreçte olabilecek sorunlardan endişe etmekteyim. Eğer aracımdaki üretim hatası düzelmezse sorunun giderilmesi ve değer kaybını almak adına hukuki süreç başlatacağım, tüm internet platformlarında araçtaki hatadan ve Chery firmasının aracının arkasında durmadığından bahsedeceğim. Bir sonraki araç tercihimi başka markadan yana kullanacağım. Unutmayın ki en iyi ve en etkili reklam kullanıcı tarafından yapılan reklamdır. Müşteri memnuniyetinin sağlanması ve marka güvenirliğin artması adına kısa sürede sorunun düzeltilmesini istiyorum.

profile profile
22 Kasım 2024 08:03 (Şikayetten 9 saat sonra)

Merhaba, Ayşe G. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

22 Kasım 2024 09:33

Merhaba, Ayşe G. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Hakan
Hakan

Merhaba, benzer bir sorunla ben de karşılaştım. Aynı model aracımın Arka koltuk kafa dayama başlığı yamuk takılmış ve hafif bir yırtık vardı. Sıfır aldıktan 3 gün sonra servise başvuru yaptım ancak 2 defa Chery den ret cevabı geldi. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. Oradan da olumsuz yanıt gelirse mahkemeye başvuracağım. Dediğiniz gibi Chery marka kesinlikle sattığı aracın arkasında durmuyor. Aldığıma pişman oldum.

Çağlayan
Çağlayan

Dünyanın parasını verdiniz şimdi elinizde çöp olacak mı acaba Bilemiyorum ya. Çin markalarına o kadar para vereceğinize Togg alsaydınız.

Cafer sonuçtan hiç memnun değil

Cafer
09 Temmuz 2024 11:25
Chery Türkiye Güvenin Bittiği Yer
Olcay sonuçtan hiç memnun değil

Olcay
20 Ekim 2024 13:43
Busra sonuçtan çok memnun

Chery Tiggo 8 Pro

Busra
21 Eylül 2023 20:08
"Başıma gelen bu olay neticesi hayal kırıklığına uğradığımı düşünsem de bu düşüncemi değiştiren öncelikle; Müşteri temsilcisi olarak bayii ile olan süreci sık sık takip edip beni her türlü gelişmeden haberdar eden, ilgisi, nazik tavrı ve anlayışı için Nilgün hanıma sonrasında bayii müdürü Bilal beye teşekkürlerimi sunuyorum."
Chery Tiggo 8 Pro