İbrahim sonuçtan çok memnun

Chery Tiggo 8 Pişmanlığı - Kamera İçin 6 Ay Bekleyeceksin Dediler

Chery Tiggo 8 Pişmanlığı - Kamera İçin 6 Ay Bekleyeceksin Dediler
14 Ağustos 2024 22:35

1 ay önce Chery Tiggo 8 avangarde model arabamın sağ ayna kamerası sebepsiz yere bozuldu. Akşam çalışıyordu sabah bindim bozulmuş. Kocaeli Chery servisine götürdüm, tamir edemeyeceklerini parça sipariş edeceklerini söylediler. Sağ ayna siparişi verildi. Bugün sipariş durumunu öğrenmek için servisi aradım ve parçayla ilgili gelişme olmadığını ve hızlandırma maili atacaklarını söylediler.

Daha kötüsü dediler ki eğer parça uçakla gönderilirse 2 ay, gemiyle gönderilirse 4-6 ay bekleme süresi olacakmış.

6 ay bir kamera için bekleten şirkete ne denir bilemiyorum.

15 Ağustos 2024 10:32 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhaba, İbrahim D. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Temsilcimiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

15 Ağustos 2024 11:32

Merhaba, İbrahim D. Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Daha sonra tekrar ulaşım sağlayacağız. Dilerseniz bu süreçte destek olabilmemiz için tarafımıza ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

15 Ağustos 2024 16:01

Merhaba, İbrahim D. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

21 Ağustos 2024 14:19

Şikayetten 1 gün sonra Chery Türkiye beni aradı ve durumu öğrendiler. Sağ olsunlar gün içinde 4 kez arayıp güncelleme geçtiler. Sonra Kocaeli Kaya bayisi aradı ve parçayı İstanbul'dan tedarik ettiklerini ve Cuma sabahtan gelmemi söylediler. Sabah gittim, parçayı getirmeyi unuttuk akşam sizi arayacağız dediler. Eve geri geldim öğlen aradılar parça geldi diye :) Neyse gittim parça değişimi yapıldı. Sonra aracı yıkamaya gönderdiler ve işlem bitince teslim aldım. Olaydan 2 gün sonra düğünüm vardı. Düğünden önce araç sorunsuz elime geçtiği için Chery Türkiye’ye teşekkür ediyorum. Kendilerine puanım 10/10 Kocaeli Kaya bayisine gelecek olursak: şikayet öncesi problemi çözmedikleri için, sabah gel dedikten sonra parça gelmemesine rağmen arayıp bilgi vermedikleri için, amatör ustalarla çalıştıkları için ve araç yıkandıktan sonra iğrenç koktuğu için bayiye puanım 10/3.

21 Ağustos 2024 14:49

Merhaba, İbrahim D. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE

Bu durum bana o kadar saçma geliyor ki aliexpress üzerinden çinin arka mahallelerinden verdiğim sipariş bile 1 ayda gelirken bunların bu kadar uzun sürmesi tamamen müşteriyi mağdur eden lojistik strajedileri.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Chery Tiggo 8'in Kronik Arka Kamera Sorunu Ve Uzayan Bekleme Süresi

Cihad sonuçtan çok memnun

Chery Tiggo 8 Plastik Aksam Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Cihad
10 Aralık 2024 16:43
"Sorunumla ilgilenmeyen Chery Genel Merkezini, Garanti ve ücretsiz onarıma karar veren birimi ve çağrı merkezi çalışanlarına buradan tekrar uyarıda bulunuyorum. Müşteri memnuniyeti önceliğiniz yok. İnsanları sallıyorsunuz ve mağdur ediyorsunuz. Sizin sağlayamadığınız memnuniyeti ve oluşturduğunuz mağduriyeti, temsilciniz Kocaeli kaya bayii' niz sağladı. Buradan Sadece Kocaeli Chery kaya bayii müdürüne ve çalışanlarına Özellikle Teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar mağduriyetimi giderdiler. İlgilendiler ve çözdüler."