Zeki sonuçtan çok memnun

Chery Sıfır Araçta Kırık Parça Sorunu.

Chery Sıfır Araçta Kırık Parça Sorunu.
19 Mart 2024 14:31
Zeki'nin Teşekkür Mesajı
“Bayinin şikayet öncesi tutumu = 0 Chery Müşteri Hizmetleri erişimi ve sorunu çözmesi = 10 İlgi ve alaka için teşekkür ederim.”

Chery Bursa Gölye bayisinden yaklaşık iki hafta önce Omada 5 aracımı teslim aldım ve Bursa'dan yaşadığım yer olan Fethiye'ye dönerken yolda arka sağ kapının açma kolu arkasındaki plastiğin tırnağının kırık olduğunu ve yerinden çıktığını fark ettim. Hemen fotoğrafını çekerek, benimle ilgilenen satış temsilcisi arkadaşa gönderdim.

Bursa Chery Servisi'nin, Fethiye servisi ile iletişim kurarak sorunu çözeceğini anladım. İki hafta geçti ve ilgili arkadaş işten ayrılmış. Şu anda ilgili bayiyi arıyorum ve her seferinde durumu uzun uzun anlatıyorum; ancak çok ilgisiz ve lakayıt tavırlarla sorunumu çözmüyorlar ve suçluymuşum gibi davranıyorlar.

Chery merkezi müşteri hizmetlerini günlerdir arıyorum, 'sıradaki ilk kişisiniz' denilerek caz müziği konserine gitmiş gibi saatlerce saksafon dinliyorum ve kimsenin cevap vermediği oluyor.

Ambiyans ışığı ile ilgili de bir sorunum var; ancak onun Fethiye servisinde zamanla çözüleceğini varsayıyorum. Aslında araçtan memnunum; ancak Chery almaya karar verdiğimde birçok kişi uyardı. 'Uzak dur' dediler ve umarım haklı çıkmazlar.

profile profile
19 Mart 2024 15:45 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba,Zeki B. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

05 Temmuz 2024 13:59

05 Temmuz 2024 14:09

Merhaba, Zeki B. Sorununuzu olumlu olarak çözdüğümüze çok mutluyuz. Aracınızla güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi dileriz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

Chery Aracına Sahip Çıkmıyor!

Hilal
04 Temmuz 2024 04:17
Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

Chery Omoda 5: Servislerde Geçen 8 Ay

Yalçın
09 Mart 2025 22:06
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Chery Omoda 5, Bitmeyen Arızalar Serisi

Murat
23 Mart 2024 22:56
Burhan sonuçtan hiç memnun değil

Türkiye Chery İzmir Hmt Bayisi Ve Servisi

Burhan
21 Haziran 2023 16:46
Türkiye Chery İzmir Hmt Bayisi Ve Servisi
Serpil sonuçtan çok memnun

Chery Omoda 5'te Güvenlik Ve Performans Sorunları

Serpil
04 Kasım 2024 23:06
"Aramış olduğumuz Chery Türkiye Müşteri hizmetlerinden şu ana kadar kiminle görüştüysem gayet memnun kaldım. Çözüme odaklı gittiler. Hepsinin emeğine sağlık diyorum. İnsanlarla uğraşmanın zor olduğu bu meslekte başarılar diliyorum 🙏. Teşekkürler..."
Chery Omoda 5'te Güvenlik Ve Performans Sorunları