Alican sonuçtan hiç memnun değil

07 Mart 2024 16:34

Cherry otomobilimde, beş aracımın arka stopları herhangi bir darbe vb. bir etki olmaksızın çatlamıştır. Bombeli yapısı nedeniyle sıcak-soğuk hava değişikliğinden ya da üretim hatasından kaynaklanabileceğini söylememe rağmen, 'Hayır, darbe almıştır' dediler. Samsun'daki Cherry bayisi ve çalışanları, başından beri ilgisiz davranmıştır. Hatta aracı alalı altı ay olmasına rağmen 'sıfır aracın fren hidroliği bitiyor' uyarısı aldım. Böyle tehlikeli bir ihmalkarlık karşısında, hiçbir sorun yokmuş gibi davranıyorlar. Araç arkadan herhangi bir darbe almamıştır; eğer almış olsaydı, amblemde ufak bir çizik bile olurdu. Bu durum, resmen ilgisizliğin boyutlarını göstermektedir.

08 Mart 2024 17:07 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba Alican S., Sizleri aradık ancak ulaşamadık. Bizleri 0850 480 74 72 numaramızdan ararsanız memnuniyetle yardımcı olacağız. Saygılarımızla, Chery

08 Mart 2024 17:15

Bende sizi aradım ulaşamadım

11 Mart 2024 09:15

Merhaba,Alican S. Sizinle yapmış olduğumuz görüşmemize istinaden talebinizi yetkili departmanımıza ilettik. Telefon numaranızı müşteri temsilcisi arkadaşımıza ileterek talebinizi takip edebilirsiniz. Saygılarımızla, CHERY TÜRKİYE 0850 480 74 72

11 Mart 2024 16:33

Ne görüşmesi kardeşim telefonu açmadınız ne ilettiniz ne yalan söylüyorsunuz?

11 Mart 2024 16:55

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
20 Ekim 2024 14:34
Muhammed sonuçtan çok memnun

Chery Omada 5 Kronik Sorun

Muhammed
13 Mayıs 2024 14:22
Zeki sonuçtan çok memnun

Chery Sıfır Araçta Kırık Parça Sorunu.

Zeki
19 Mart 2024 14:31
"Bayinin şikayet öncesi tutumu = 0 Chery Müşteri Hizmetleri erişimi ve sorunu çözmesi = 10 İlgi ve alaka için teşekkür ederim."
Chery Sıfır Araçta Kırık Parça Sorunu.
Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

Chery Türkiye Müşteri Hizmetleri Helal Olsun Diyemiyorum Size

Çağlar
28 Aralık 2023 04:05
Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Chery Markasına Güvenim Sarsıldı

Berkay