Yanlış Hesaplama Ve İade Sorunu

Cesur
05 Kasım 2024 11:47

Nereden başlasam nasıl anlatsam durumundayım. Ankara Kentpark Chakra şubenizden 27 Eylül 2024 tarihinde yeni taşınmış olduğum evin tüm ihtiyacı olan 3 adet yorgan ve nevresim takımı aldım. Alırken toplam fiyata 20 bin denildi, kasaya ödemeye gittiğimizde fiyat yanlış hesaplanmış, 30 bin denildi. Neyse dedik, olabilir. Yani ben küsuratın yanlış hesaplanmasını anlarım da 10 bin lira eksik hesaplanmasını anlayamadım. Tabii ki bunu dile getirmedim, yanlışlık olabilir diyerek alışverişimi tamamladım fakat eve gittiğimde tüm ölçülerin yanlış verildiğini gördüm. Gölbaşı'ndan Kentpark'a tekrar götürdüm, değişim yapıldı fakat ürünlerin bir kısmı kargo ile geleceği için onların elime ulaşınca getirip değiştirmem gerektiği söylendi. Kargolar elime ulaşınca tekrar Gölbaşı'ndan Kentpark'a gidip ürünleri iade ettim ve bu ürünleri iade ederken verilen King size nevresim takımının ebatı olmazsa tamamen iade edeceğimi belirttim, olur. Tabii denildi ve ne mi oldu? Nevresim seti yatağıma olmadı ve yıkanmamış vaziyette götürdüğüm nevresim takımına, bu kadar alışverişte kendileri tarafından mağdur edilmiş ve konuyu kibarlıkla karşılamış bir müşteriye, 'Hayır efendim, bu nevresimin değişim süreci geçmiş, alamayız.' deyip nevresimin çarşafını iade alıp sırf müşteriyi uğraştırmak ve sıkıntı çıkarmak için nevresim ve yastık kılıfını iade almayan bir mağaza müdürü ile karşılaştım. Nasıl oluyor da aynı anda alınan bir nevresim setinin çarşafı iade alınabiliyor da nevresim kısmı için süre geçmiş değerlendirilmesi yapılabiliyor? Bu resmen müşteriye sıkıntı çıkarmak, sorun çıkarmak, bezdirmek. Ben Chakra'dan neden alışveriş yaptım? Bu sıkıntıları yaşamamak, müşterinin ürün hakkında doğru yönlendirilmesi, doğru ürün ve kaliteli iletişim için. Peki anlattığım olayda siz bir kalite görebiliyor musunuz? Ha, şunu da belirteyim, iade tarihi geçti. Dedikleri ürünün tarihi, kendi gönderdikleri kargonun elime ulaşması, benim onları kendilerine götürmem ve kendi yanlışlarını düzeltmeleri sürecinde geçti. Ben mağdur edildim ve bu süreçte bu yoğunlukta uğraştırdıkları sıkıntılar ve stresler de cabası. Ben bu konu ile ilgili sıkıntımın giderilmesini istiyorum.

05 Kasım 2024 11:48 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Chakra Saten Nevresim Takımı Hayal Kırıklığı

Gökhan
19 Nisan 17:27
Tuğçe sonuçtan çok memnun

Tuğçe
13 Kasım 2024 12:47
"Para iadesi yapıldı, teşekkürler."
Inara sonuçtan hiç memnun değil

Chakra Defolu Ürün İade Almıyor

Inara
09 Ağustos 2023 14:13

09 Temmuz 2024 22:43
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz
25 Temmuz 2024 09:52