Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Deprem Sonrası Hibe Kredi Sorunları: Acil Çözüm Bekliyoruz

11 Aralık 2024 21:32

6 Şubat depreminde gürsel Mahallesi 1108. Sokak dış kapı no*Hatay İskenderun'da evimiz yıkıldı. Yerinde dönüşüm yapacaktık fakat metrekare küçük olduğu için imar verilmedi. Biz de hakkımızı Karaağaç şarkkonak Mahallesi 575. Sokak dış kapı no **Hatay/arsuz'a taşıdık.

Gerekli evraklar hazırlandı ve teslim edildi. Kabul edildi. Müteahhidimiz gerekli olan her şeyi hazırladı, teslim etti ve inşaata başladı. Hibe kredide ilk ödemeyi alamadık çünkü belediyenin yaptığı ufak bir yanlıştan dolayı hibe kredimiz iptal edildi.

Bunu araştırdık, bu yanlışı düzelttirdik, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na teslim ettik. Sıkıntımız şu: hâlâ bakanlıktan yazı bekliyoruz hibe kredi alabilmek için ve sorunumuz henüz çözülmedi. Bu durum için Ankara Çevre ve Şehircilik Bakanlığı genel müdürlüğünü aradım, bana numara verdiler. Numarayı arıyorum, kimse açmıyor.

Dalga mı geçiyorsunuz bizimle? Bir an önce bu sorunun çözülmesini talep ediyorum.

Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Depremzedeler İçin Kira Yardımı Ve Kredi Tutarlarının Güncellenmesi

27 Eylül 2024 10:08

26 Ekim 2023 12:19

19 Ocak 2024 11:48

Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Yarısı Bizden Kampanyası: Beklenmedik Maliyetler Ve Mağduriyet

09 Ekim 2024 02:36