Balıkesir Ceva Kargo Telefon Ve Teslimat Sorunu

16 Temmuz 2024 14:521.085

Ceva Kargo Balıkesir şubesi telefon açmama sorunu. Dükkanımı tadilata aldım ve bir masa almak istedim. Aldığım firma hızlı şekilde kargoya ulaştırdı. Ceva da 2 gün içinde şehrime getirdi ama 3 gündür dağıtıma çıkmıyor. Arıyorum, hani ben teslim alayım iş yerinizden diye, telefonlara bakan yok. Dükkan kaldı tadilatlı şekilde, tadilatı tamamlayamadık bir türlü.

16 Temmuz 2024 14:56 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup konuyu araştırarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, CEVA Lojistik

16 Temmuz 2024 16:26

Değerli Müşterimiz, Ürünleriniz gün içinde teslim edilecektir. Saygılarımızla, CEVA Lojistik

16 Temmuz 2024 17:46

Değerli Müşterimiz, Ürünleriniz teslim edilmiştir. İyi günlerde kullanmanızı temenni ederiz. Saygılarımızla, CEVA Lojistik

Kayıp Kargo Ve Ulaşılamayan Şube

17 Şubat 2025 14:241.050

"Hızlı dönüş için teşekkürler"

CEVA Logistics Teslim Edilmeyen Paket Ve Yanıltıcı Bilgiler!

20 Kasım 2024 22:53494

"Müşteri hizmetleri arayarak süreci takip etti. Teşekkürler."

Ceva Logistik Batman Telefonları Açmıyor

11 Haziran 2024 18:321.006

Ceva kargo lojistik Batman şubesi kaç kere arasanız da telefonu açan yok! İki gündür kargom şubelerinde bekliyor. Neden ...

Ceva Logistics Geciken Kargo: Doğum Öncesi Acil Teslimat Sorunu

11 Nisan 2025 21:46802

Trendyol'dan aldığım masa sandalye takımı satıcı tarafından bir günde kargoya verildi ancak Ceva kargo hareketlerini kon...

Ceva Logistics Kendilerince İptal Edilen Ve Nerede Olduğu Şu Anda Bilinmeyen Teslimat

Ceva LogisticsKendilerince İptal Edilen Ve Nerede Olduğu Şu Anda Bilinmeyen Teslimat

İrem
Ceva Logistics Ürünleri Yıpratmış Ve Aşırı Kirletmiş Halde Geri Geldi

Ceva LogisticsÜrünleri Yıpratmış Ve Aşırı Kirletmiş Halde Geri Geldi

Merve
Ceva Logistics Kapıya Konan Eşyalar!

Ceva LogisticsKapıya Konan Eşyalar!

Elif
Ceva Logistics Kargo  Sorunu