Hüseyin sonuçtan çok memnun

Çebi Design Kapı Kolu Kırılıp Elimde Kaldı

06 Şubat 2024 15:53
Hüseyin'in Teşekkür Mesajı
“Çebl Oktay Duman bey’e teşekkür ederim. Şikayetimle ilgllenlp sorunun halledilmesi için yardımcı oldu.”

Kocaeli Darıca bayramoğlu projende çebi zamak kare rozetli polymer proje siyah kapı kolu oda - flat mp54 65 adet iç kapıda kullandım. Kapı kolları başta 2 tanesi kırıldı. Aldırış etmedim kullanıcı sert kullanmış, kırmış olabilir diye düşündüm. Yenisini temin edip taktım. Kırılma hadisesi benimde başıma da gelince sorunun kullanıcıdan olmadığını anladım sakince kapıyı kapatmak isterken kol kırılıp elimde kaldı.
Şu an 65 adet kapıdan 6 adet kapı kolu kırık. Firmaya 05.02.2024 tarihinde iletişim telefonundan ulaşmaya çalıştım, fakat başarılı olamadım. Şimdi kırıkları yeni alıp değiştireyim mi? Başka bir markayla tamamını mı değiştireyim bilemedim. Çebi yardımcı olur mu? Sorun devam ediyor. Kullanıcılardan şikayet geliyor. Ne yapacağımı şaşırdım kaldım.

06 Şubat 2024 16:06 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Merhaba, konu ile ilgili [email protected] adresine ayrıntılı bir mail atarsanız sizlere yardımcı olabiliriz. Mailinizi bekliyoruz, iyi günler dilerim.

Hüseyin
06 Şubat 2024 22:14

Kırık parça resimlerini mail olarak gönderiyorum.

Hüseyin
16 Şubat 2024 02:23

Nesrin sonuçtan hiç memnun değil

Kısa Sürede Kırılan Kapı Kolu Ve Yedek Parça Sorunu

15 Temmuz 19:36
Kısa Sürede Kırılan Kapı Kolu Ve Yedek Parça Sorunu

23 Aralık 2024 20:09
Kalitesiz Kapı Kolları Ve Üretim Hatası
Suzan sonuçtan hiç memnun değil

Çebi Design Cebi Kırılan Kapı Kolları

03 Mayıs 2024 00:08