Casper Excalibur G870 Güç Tuşu Işığı Yanıp Sönüyor Açılmıyor

12 Nisan 2024 18:55

23.06.2023 tarihinde casper.com sitesinden aldığım excalibur G870 oyuncu laptopum açılmıyor. Güç tuşuna bastığımda ışık yanıp sönüyor ve açılmıyor. Daha önce G770 laptopumu şikayetlerden okuyarak type c kablosu takıp açmıştım. Bunda hiçbir şey çare olmadı. G770de yaşadığım sorunu bir üst versiyonu G870de yaşamam üzdü. Ayrıca sıfır aldığımdan beri touchpad çalışmıyor klavye ve mouse ile kullandığımdan sorun etmedim. Çaresine bakılmasını istiyorum acilen...

Yorumlar (7)

Umut

Kral g870'te aynı sorunu yaşıyorum su an, şarj kablosunun yanındaki ışık Devamlı yanıyor her zamanki gibi ama açılmıyor inatla. Duzeltebildin mi, servise mi götürdün bilgi verebilir misin?

Umut

Anladım aga teşekkür ederim. Korumalı prizle deneyip olmadı pazartesi servise götüreceğim ben de artık

Seyid

Buradan kimse geri dönmedi ben caspere ulaştım. Bilgisayarı gönderdim. Bilgisayar dengesiz elektrik akımından dolayı kendini korumaya alıyormuş. Akım korumalı priz aldım ona taktım bilgisayarı şu an için sorun yok. Bu ara bakımını da yaptırmış oldum. Aniden kapandığı için bilgilerim içindeydi silinmesin diye özellikle not düştüm Neyse ki silmeden yapmışlar. 20 iş günü yani 30 gün civarında sürüyor bilginiz olsun. Orijinal Windows vardı o gitmiş

Kenan
Kenan

Hocam sorunu çözdünüz mü? Size nasıl bir geri dönüş sağladılar?

Muhammed
Muhammed

Aynı sorunu G911 modelinde yaşadım bugün. Yarın teknik servise götüreceğim bende. Sizde teknik servis süreci nasıldı sorunu çözdüler mi?

Uğur
Uğur

Zaten g770 den sonra aynı Casper marka Alman hata ben bu PC elimden gitsin daha tövbe yanı asla ekranda bana özel mı yapıyorlar bilmiyorum fakat hep olu pixel 4 kere ekran değişimine gitti art Arda en sonunda sıfırını verdiler mantık yine aynı ve ine değişime gidecek takıntılı biri olmasam sorun yapmam ama elimde değil herkes sorunsuz alırken başka markalarda bu sorun yokken tek bende mı var sorun

Seyid

Aslında ben memnundum yani diğer markalara nazaran f/p ürünü excaliburlar çalıştığı süre zarfında performansı gayet iyiydi oyunda falan. Ama tabi şans işi bende ölü piksel hiç olmadı açılmama sorunu oldu mesela. Can sıkıyor tabi bu sorunlar garantiye gönderdim bakalım.

Casper Excalibur G770 2 Taraflı Type-c Takmadan Çalışmıyor

Yiğit
09 Şubat 2024 16:41
Buse sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2023 17:18

Casper Nirvana Excalibur G870 Ve Tam 5 Tane Yaşadığım Hatalar.

Eymen
18 Haziran 2024 15:51