İrem sonuçtan hiç memnun değil

Casper Excalibur G770: Sürekli Sorunlar Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Casper Excalibur G770: Sürekli Sorunlar Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
20 Haziran 2024 17:57

Vatan Bilgisayar/Isparta şubesinden Casper Excalibur G770 (11. Nesil core i5 11400h-8 GB- 500 GB SSD - 15.6 inc- RTX 3050 Ti 4 GB - W11 G770-1140-8VL0T-B) fatura bilgisine sahip, güncel fiyatı 31.000 TL olarak aldığım bilgisayarım düzenli olarak mavi ekran, Touch pad ve siyah ekran sorunu veriyor. Vatan Bilgisayar aracı firma olmasına rağmen beni sadece Casper müşteri hizmetlerine yönlendirerek "biz bir şey yapamıyoruz" dendi. Aracı firma olmalarına rağmen nasıl hiçbir şey yapamadıklarını asla anlamadım. Ekran donuyor, mouse kendi kendine yüklenerek hata veriyor ve ben bunları bildirerek 2 kez İstanbul merkez servisine gönderdim ama hiçbir şekilde mağduriyetim çözülmedi. Aksi gibi kargoda garanti yapılmadığı için her kargoya gönderdiğimde risk alıyorum. Dalga geçer gibi fatura bilgisi olarak da "sorun belirlenememiştir" demişler. Pazartesi kargoya verdiğim ürün için salı günü size teslim için kargoya verilmiştir diye mesaj geliyor. Uçarak mı gidip geliyor. Bu kargo? Sorunu düzeltme anlayışları sadece format atmak diye düşünüyorum. Ürününün bu kadar arkasında durmayan Casper'dan bilgisayarın değişimini talep ediyorum.

Enes sonuçtan hiç memnun değil

Casper Excalibur G770: Yazılımsal Sorunlar Ve Zayıf Müşteri Hizmetleri

16 Mart 23:09
Aytunç sonuçtan hiç memnun değil

Casper Excalibur G870 Kullanıcı Deneyimi Ve Teknik Sorunlar

20 Eylül 2024 18:11
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Casper Excalibur G870 İle Sürekli Sorunlar

18 Mart 22:34