Arda sonuçtan hiç memnun değil

Casper Excalibur Bakımında Şaşırtan Sorunlar

19 Aralık 2024 14:10

2021 Mart ayında almış olduğum Casper Excalibur G770 ürünümü ömür boyu bakım kapsamında 1 hafta önce bakıma yolladım. Sürekli kullandığım bir bilgisayar da değildi ve bugün aranıp ana kart ve işlemci karakter arızası verdiği söylendi. Üstüne 500GB SSD de yetersiz denilip 13.020 TL fatura çıkardılar. Bir de ana kart ve işlemciyi değişmeden bakım yapılmayacağını söylediler. Ondan önce bakıma yolladığımda hiçbir sorunu yokken bu seferki bakımda nasıl bunca sorun çıkabilir? 3 senelik üründe nasıl hem ana kart, hem Intel işlemci, hem SSD sıkıntı çıkarır? Yazıktır, günahtır zamanında verdiğimiz paralara. Excalibur aldığım için pişmanlık duyduğum zamanlardayım. Bu sorunlar tamamen Excalibur kaynaklıdır. Taktıkları ana kart ve işlemci 3 yılda hata vermeye başlıyorsa burada bir sıkıntı vardır. Ürünün değişiminin yapılmasını istiyorum.

Arda
27 Aralık 2024 15:33

Bunca günün üstüne Bilgisayarım 120 TL kargo ücretiyle bana ulaştı ve hiçbir gelişme yok kesinlikle işlerine geldikleri gibi davranıyorlar

Yaser sonuçtan hiç memnun değil

Casper Nirvana Excalibur G770 İle Yaşadığım Büyük Hayal Kırıklığı

13 Eylül 2024 13:06

Casper Nirvana G770 Ömrü 4 Yıl Mı

24 Haziran 2024 21:03

Garanti Süresi Dolmadan Bozulan Bilgisayarıma Değişim Talebim Karşılanmadı, Mağdur Oldum

Hüsameddin
09 Temmuz 00:00
garanti-suresi-dolmadan-bozulan-bilgisayarima-degisim-talebim-karsilanmadi-magdur-oldum-1.pdf
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2023 10:34
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Casper Excalibur Yetkili Servisi Bilgisayarımı Bozdu

20 Ağustos 2024 15:47