Carwax Lansmanları Güzel Ama Sonuç Hüsran.

Mesut
25 Haziran 2024 17:50

Carwax Nurolpark Güneşli şubesi ile yeni aldığım Chery marka aracın ppf kaplama yaptırdım. Ürün pazarlanırken 210 mikron olarak pazarlandı ama ufak bir araştırma yaptığımda bahse geçen ürünün 190 mikron olduğun Carmax ta kabul etti. Aracı 15 gün sonra ilk yıkama ve sensör üstlerindeki ppf lerin kesimi için götürdüm ama ne temizlik ne de kesimler büyük hayal kırıklığı yaşadım. Üstüne bahse geçen sertifika içinde tekrar gelmem gerektiği söylendi:)

Cengiz
Cengiz

Açıkçası aracı nurolparka götürecektim bir bakayım yorumlara dedim. Firmanın verildiği hiçbir cevaplar zerre güven vermiyor ve muhtemelen herkese verilen klasik geçiştirme cevapalari. Harbiden güvenilecek adam gibi biyer yok koca İstanbul'da. Herkes aynı. Yazık

Nurolpark

Cengiz Bey merhaba, yazdığımız cevapları dikkatli bir şekilde okumanızı öneririz. Açıklayamadığımız ya da arkasında durmadığımız hiçbir konu yoktur. Hiçbir müşterimize karşı geçiştirme ya da kötü bir davranışımız olmaz. Sadece yalan konuşan, doğruları söylemeyen insanlar ne yazık ki her yerde olduğu gibi burada da var ve biz de gereken cevabı veriyoruz. Sizleri yerimize davet edelim, bu yorum yaptığınız durum hakkındaki müşterimiz ile mesajlarımızı sizlere iletelim, siz de gerçekleri görebilirsiniz. İyi günler dileriz.

Nurolpark

Ayrıca şikayetiniz ppf kaplamadan daha çok temizlik aşamasından var, uzun yoldan geldiniz aracınız kötü durumdaydı ve bazı lekeler çıkmamış. Bunu bize ilettiğinizde buyurun gelin detaylı temizlik hediye edelim sizi memnun edelim diye yanıt verdik. 'Benim zamanım değerli ben gelemem dediniz' Daha fazla ne yapabiliriz? Garanti belgesi konusunda ise siz aracınızı teslim alırken garanti kağıdını yazan arkadaşımız lavaboya çıkmıştı çok kısa sizi bekletelim hemen teslim edelim dedik ve bir zamanınızın çok değerli olduğunu ilettiniz ve almadan gittiniz. Biz sizleri tekrardan yerimize bekleriz, yaptığımız bütün işlemlerin arkasındayız ve sizlere bunu daha önce de iletmiştik. Bizimle dilediğiniz zaman iletişime geçebilirsiniz, tekrardan her zaman olduğu gibi sizlere yardımcı olmaya çalışırız.

Nurolpark

Mesut Bey merhaba, ürün kalınlığı ve mikron konusunda istediğiniz yere test ettirebilirsiniz size telefonda da saatlerce anlattık fakat bu tarz yerlere olayları çarpıtarak yazmanızı onaylamıyoruz. Aracınıza ppf kaplama ve Seramik cila yapıldı ikisinin toplam kalınlığı 200-210 mikron bandındadır. İstediğiniz yere test ettirip bizimle iletişime geçebilirsiniz. Şikayetinize bakarak söylüyoruz ki ppf kaplamamızdan herhangi bir sorununuz yok memnunsunuz, memnun olmadığınız sensör kesimi vardı. Normal bir durumdur herhangi bir sorun yok ve standart yaptığımız bir uygulamadır ama sizi kırmamak adına yine size dedik ki buyurun gelin tamponlarınızı komple değişelim sizleri memnun bir şekilde gönderelim fakat siz 'benim zamanım değerli ben gelemem' dediniz. Bizim burada yapacağımız ne kalabilir sizlere sormak isteriz.

Carwax Nurolpark Güneşli Pişmanlığı

Metehan
12 Mayıs 2024 14:22

Carwax Aracımın Ppf Kaplamasıyla İlgili Sorunlar

Özgür
05 Kasım 2023 11:21
Aytekin sonuçtan hiç memnun değil

Carwax 0 Km Aracımı Mahvetti!

Aytekin
14 Haziran 2024 03:23