Cappmoda Ücret İadem Yapılmıyor

Cappmoda Ücret İadem Yapılmıyor
30 Temmuz 2024 16:19

25 haziranda siteden alışveriş yaptım. İade yapmak istediğim ürünler oldu (bir ürünüm de zaten yanlış yollanmıştı). MNG Kargo ile gönderim sağladım ve kargo şirketinden 2 temmuzda teslim edildiğine dair bilgilendirme mesajı geldi. O günden beri ne iademin durumu hakkında bilgi alabiliyorum ne de ücretim geri ödeniyor. WhatsApp hatlarından sürekli yazıyorum ama dönüş sağlanmıyor.

Nur
Nur
06 Ağustos 2024 12:08

Günlerdir hem WhatsApp numaralarından hem de Instagram hesaplarından attığım mesajlarıma geçiştirmelik cevaplar alıyordum. Hatta coğu mesajıma cevap bile yazılmıyordu. En son Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı söyleyince IBAN bilgim istenerek ödemem yapıldı. Cevap olarak da arasaymışım sorunumun daha hızlı çözüleceği yazılmış. Gerçekten cevap bu mu olmalı Cappmoda? Sitenizde 7-14 günde iade yapılır yazıyorsunuz benim iademi 1 ay geçince şikayet edeceğim deyince yatırıyorsunuz. Üstelik her yerden sizinle iletisim kurmaya çalışmışım. Madem böyle bir sorununuz vardı bana geçici cevaplar atacağınıza su numaramızı arayın yardımcı olalım deseydiniz. Bir daha karşılaşmayız Umarım.

Esra sonuçtan hiç memnun değil

İade Talebime Yanıt Alamıyorum Mağduriyetim Artıyor

30 Temmuz 2025 14:35
iade-talebime-yanit-alamiyorum-magduriyetim-artiyor-2.jpg
Ceylan sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2025 19:24

Ürün İadem Bir Aydır Yapılmadı

14 Temmuz 2025 11:49
urun-iadem-bir-aydir-yapilmadi-3.jpg

05 Mayıs 2024 01:06
Japp Store Sitesinden Kıyafet Siparişi
Yonca sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2023 15:14