Ayça sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2024 15:51

Caploonba Adana şubesinden çocuk dolabı satın aldım. Satın alımı gerçekleşene kadar çok ilgililerdi, sonrasında eksik parçayı getireceğiz, sipariş geçiyoruz deyip getirmeyeceklerini söylediler. Kendi verdikleri sözün arkasında durmayıp sürekli sormama rağmen rahatsız ederek vazgeçmediğimi görünce aylarca oyaladılar. En son ürün parçası yolda kayboldu dediler. Daha sonra kurulum aşamasında arkadaşların verdiği zararları iletip söylediğimizde, personellerini gönderip rötuş yapılacağı söylenmesine rağmen bunda da ayrı oyalandım. Gelen personel bana mobilya rengimde ruj ve kalem sordu rötuş yapmak için. Ne kadar doğru bir işlem acaba? Sanki evde ben düzelteceğim. O zaman neden personellerini gönderiyor? Bana da ruj sür deseydi. O renkte rujum, kalemim, ojem olmadığı için de personel yapmadan gitti.

Taner sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2024 12:19

Ranza Basamağı Kırıldı, 45 Gündür Yedek Parça Gönderilmiyor: Çocuklarımın Güvenliği Tehlikede

15 Ekim 21:46
ranza-basamagi-kirildi-45-gundur-yedek-parca-gonderilmiyor-cocuklarimin-guvenligi-tehlikede-5.jpg
ranza-basamagi-kirildi-45-gundur-yedek-parca-gonderilmiyor-cocuklarimin-guvenligi-tehlikede-2.jpg

07 Mart 2024 20:48