Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Erhan
18 Ekim 2024 10:50

Kasım 2023'de Amazon Türkiye aracılığı ile Camper marka ayakkabı aldım. Bu Camper marka 7. Ayakkabım ve 6'sını daha eski zamanlarda almama rağmen bir sorun olmadan kullanıyorum.

Bu aldığım ayakkabıyı çok sık giymemiş olmama rağmen ve 1 sene bile dolmamışken çabuk deforme oldu.

Bununla ilgili Amazon Türkiye yetkileri ile iletişime geçtiğimde sağ olsunlar 6 saat dolmadan hızlıca iletişime geçerek ürünü kendilerine göndermemi ve incelenerek gerekli dönüşün yapılacağını ilettiler. Süreç böyle de oldu. Ama altta ki yanıtı aldıktan sonra 2 kez yazmama rağmen kimse dönüş yapmıyor maalesef.

403-5730195-2990706 numaralı siparişinizdeki B0C9QQ1NSK asın numaralı ürünün iadesi depomuza ulaşmıştır. Yapılan inceleme sonrası; ürünün işleyişine, teknik özelliklerine ve kullanım talimatlarına uygun olarak kullanılmadığı tespit edilmiş olduğundan ne yazık ki para iadeniz yapılamamıştır.

Yukarıda yazılan sonucu kesinlikle kabul etmediğimi kendilerine ilettim. 7 çift ayakkabı da bir tek bunu mu talimata uygun kullanmamışım acaba? İademin ya da aynı ayakkabıdan yeni bir tane gönderilmesini istiyorum. Bu çok zor bir şey değil. Kalitesiz ayakkabı üretmenin faturası müşteriye yüklenemez.

profile profile

Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Amazon'dan Aldığım Camper Ayakkabının Faturası Hâlâ Gelmedi

Emrah
19 Ağustos 2024 23:22

Furkan
30 Ağustos 2024 15:03
Camper Türkiye Mağazaları Ve Amazon Türkiye Mağduriyeti
Camper Türkiye Mağazaları Ve Amazon Türkiye Mağduriyeti
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Alper
06 Mart 01:56