Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Yardım Bekleyen Astım Hastası Ve Sigorta Mağduriyeti

18 Nisan 2024 12:51

5 Şubat'ta babamı kaybettim astım hastasıyım sosyal Güvencem yok Herhangi bir gelirim de yok SGK'ya başvuruda bulundum 2 aya yakın bir süre olmasına rağmen herhangi bir işlem yapılmamış. Babamın sigortasından faydalanmak istiyorum. Sosyal Güvenlik Kurumunu arıyorum. Hiçbir yerden düzgün cevap alamıyorum. İki kez CİMER'e şikayet dilekçesinde bulunduğum 172 numaralı hattı arayıp kayıt bıraktım yine başka bir Sağlık Bakanlığı 184 numarasını aradım. Bir talep olmadığı belirtildi. Astım hastasıyım. Yaklaşık bir aydır astım atağı geçiriyorum ayrıca zatürre olduğum söylendi. Nereyi arasam herhangi bir cevap alamıyorum. İşlemlerimin hepsi ücretli yapılıyor herhangi bir gelirim yok. Hakkım olan sigortayı üzerime almak için ne yapabilirim daha fazla mağdur olmak istemiyorum inanılmaz zor durumdayım. Devlet kurumlarının İnternet üzerinden kişi hakkında her türlü bilgiye saniyeler içerisinde ulaşabiliyorken iki aya yakındır ben bu mağduriyeti neden yaşıyorum.

Sağlık Bakanlığı Alzheimer Hastası Mağduriyeti

29 Şubat 2024 09:01