Calido Maris Hotel Calido Maris Pişmanlıktır

06 Temmuz 2024 17:42

Calido Maris'te her yerde sıra bekliyorsunuz. Yemekler lezzetliydi fakat restoranda bile uzun bir kuyruk bekliyorsunuz. Biz 5 geceliğine gittik fakat bu 5 geceden de pişman olduk. Hiçbir animasyoncu gelip eğlencelerle ilgili bilgilendirme yapmadı. Genelde yabancılara daha fazla ilgi gösteriyorlar ve ayrıca birkaç değerli eşyamız kayboldu. Biz iki aile gelmiştik ve her birimizin bir şeyi çalındı veya kayboldu. İnsanların günahını almak istemem ama emin olun ki bir daha bu oteli tercih etmem. Her yerden böcek çıkıyor. Odadaki buzdolabı çalışmıyor, buzdolabındaki içecekleri günlük olarak yenilemiyorlar. Denizi bakımsız ve taşlı, odalar temizlenmiyordu. 5 yıldızlı olduğuna bakmayın kötü

04 Eylül 2023 16:53

17 Temmuz 2023 20:31

24 Eylül 2023 23:32
Calido Maris Hotel Calido Maris Hakkında

Calido Maris Hotel Beş Yıldızlı Otel Deneyiminde Hayal Kırıklığı

06 Temmuz 2024 13:02
Gülhan sonuçtan hiç memnun değil

Lykia Botanika Beach & Fun Club Kötü Temizlik, Yetersiz Hizmet Ve Hayal Kırıklığı Yaratan Deneyim

30 Temmuz 2024 09:53