Esra sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2024 13:42

Instagram üzerinden byzeynepyilmaz kullanıcı isimli sayfadan 6600 TL ödeyerek alpaka kürk kaban siparişi verdim. DM üzerinden gelen mesajlara cevap veren kişiler, boy, kilo ve kullandığım bedeni yazmamı ve o beden doğrultusunda üretim yapılacağını belirttiler. Yaklaşık 20 gün sonra ürün elime ulaştı ve small beden istediğim ürün xsmall beden olarak bana geldi. Ürün beden olarak dar olmaktan ziyade kollardan da kısa. Firmaya yazdım ve iade istedim. 20 gün daha bekleyemem diye, kendileri ücret iadesi yapmayacağını ve yeni ürün yapıp yollayacaklarını belirtti. Kendime kaban aldım ve bekleyecek zamanım olmadığını belirttim. Firmanın savunması ise iade yapamayız, benim boy ve kilom XS bedenmiş, o yüzden o şekilde üretilmiş? Madem kafalarına göre üretecekler, neden beden istemiyorlar ya da benden s beden olmaz XS yapalım diye onay almıyorlar? Ayrıca XS bedenin beden tablosunda 36 bedene denk geldiğini savunuyorlar, bu daha komik. Tüketicileri Koruma Kanunu gereği 14 gün içinde alıcı kişi neden belirtmeksizin iade hakkına sahiptir. Firma bunu da bilmiyor, kısacası ilgisiz ve malının arkasında durmayan bir firma. Konuyla ilgili Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum.

Esra
Esra
25 Şubat 2025 20:29

Tüketici Hakem Heyeti lehime karar verdi ve ücret iadesini aldım. Bu ya da farklı bir yerden aldığınız hatalı özel dikimlerde iade hakkınız var ve diğer hazır ürünlerde ise iade hakkınız hep var.

21 Mayıs 2025 09:26

Kaban Siparişi Hüsranla Sonuçlandı

20 Mart 2025 23:09
Sevim sonuçtan hiç memnun değil

Duygu Aksoy Butik Butikten Yanlış Beden Gönderimi Ve İlgisizlik Hakkında Şikayet

08 Şubat 2024 22:11
Zülfiye sonuçtan hiç memnun değil

06 Mayıs 2025 15:09

26 Şubat 2024 18:13