Buzlu Turizm Teslim Edilmeyen Kargo

12 Ağustos 2023 18:20

Çerkezköy'den kargom verildi. Afyon'dan almam gerekiyordu. Gidip otobüse kargomu almak istediğimi söyledim. Bakamam dönüşte bırakacağım dedi. Durumu anlattım Afyon'lu değilim. Yarım saate gidiyorum dedim cevap bile vermeden otobüsü hareket ettirip gitti.

Eskişehir'de ki yetkilileri arayıp durumu anlattım iletiyoruz dediler 5 saat bekledim aramadılar. Tekrar arayıp muavinin numarasını istedim. Muavini arayıp sorduğumda mola yerinde kargonu başka bir arabayla geri gönderdiğini söyledi. Ve ekledi git istediğin yere şikayet et. Tekrar Eskişehir'i aradım durumu anlattım yine bir netice alamadım.

Sonra Afyon'u aradım kargomu sordum buraya gelmez emanettedir dendi. Tekrar Eskişehir'i aradım emanetteyse emanet parasını ödemen lazım dendi. Kargoyu gönderirken ödedim dedim ama faydası olmadı. Yine aynı şeyleri söyledi. Üstlerime iletiyorum.

Yusuf
Yusuf
12 Ağustos 2023 18:41

Eskişehir'i tekrar aradım biz ilgilenmiyoruz dediler. İlgilenenlerin numarasını istediğimde dalga geçer gibi onların numarası yok gelip Eskişehir otogarda görüşmeniz gerekiyor dendi. Ben böyle basit böyle çöp bir firma görmedim.

Kevser sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2023 09:42

23 Haziran 2024 12:57

25 Eylül 2023 07:57
Buzlu Otobüs Firması Hakkında
Aysenur sonuçtan hiç memnun değil

07 Nisan 2025 16:59

01 Ekim 2023 02:48