25 Eylül 2023 07:57

21.09.2023 günü tahminen saat 18.00 sıralarında Afyon otogarına gelerek Buzlu firmasından 25.09.2023 Pazartesi sabahı Afyon-Serik/Antalya için eşimin ve baldızımın yolculuğu için saat 07.30 da otobüs var dedikleri için 19-20 numaralı koltukları tarafımıza satıldı. Bu konuyla ilgilide telefona Okey mesajı geldi. Aynı zamanda buzlu daki görevli personel ile tekrar teyit ederek bileti aldık.
25.09.2023 günü biletimizin 07.30 da olduğunu bildiğimiz için sabah saat 06.15 de Afyon otogarı buzlu firmasından aradığını söyleyen kişi aracın çıkış yapacağını nerede kaldığımızı söyledi. Bizde kendisine yukarıdaki durumu izah ettim. Durumu izah etmeme rağmen yanlışlık var sistemsel hata var hemen gelmeniz gerekiyor diye çıkışmaya başladı. Bizden kendi hatalarından dolayı Özürdileme bile yok ve hatalarını kabul etmiyor bile. Siz yanlış bakmışsınız diyor bir de eşime bu ne nasıl bir anlayıştır. Bizim o vakitte aracımız yok 06.15 araç kalkacak olmazsa 09.45 otobüsü var ona vereyim biletiniz yanmasın diye ısrar ediyor ve hatalarını kabul etmiyor. Ben eşim ve baldıza satış yapılan koltuk numaralarının resmini ve gelen mesajın resimlerini gönderdim. Sizi Eskişehir'den arayacaklar denildi. Oradan aradılar hemen yetişebilirseniz aracı bekleteceğiz dediler 20 dakikadan fazla otobüs deki yolcular ve kaptan S******* Beyin şoförü olduğu 26 nu 036 plakalı araç bekletildi ve bizim de iki ayağımız bir pabuca sokularak apar topar otogara bazı eşyalarımızı unutarak gittik.
Benim eşim aynı zamanda böbrek nakilli ve engelli inşallah bir sıkıntı çıkmadan ulaşacağı yere varırlar.
Buzlu firması inşallah Afyonda daha dikkatli anlayışlı bir sistem oluşturur inancındayım ve çok üzüldüğümü ailem ve kendim adıma özellikle belirtmek isterim.

Buzlu Turizm Otobüs Firması Mağduriyeti

Fundagül
07 Ağustos 2023 07:58

23 Haziran 2024 12:57
Kevser sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2023 09:42
Esra sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2023 19:14
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2023 14:13