H. G. sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2024 20:08

Buzdağı marka cam damacana ile su abonesiyiz. Yıllardır çeşitli markalardan cam damacanayla su aldık, en son h*** alıyorduk, Ankara Gölbaşı Danone h*** içecek bayisi artık h*** su cam damacana dağıtımı yok diye, bizi yine kendi sattıkları, bayisi oldukları Buzdağı markaya yönlendirdi.

Geçen hafta 29 Şubat perşembe 2024 günü aldığımız suyun ağzındaki bandı daha çıkarmadan duruyordu. Akşam suyun olduğu yerden bir patlama sesi duyduk. Koşarak gidince damacananın alttan patladığını, bütün suyun dışarı aktığını gördük. Hem akan 15 litre suyu hem de küçük cam kırıklarını temizlemek için bir saat uğraştık.

Ankara Gölbaşı bayiyi aradık, onlar müşteri hizmetlerine yönlendirdiler. Müşteri hizmetleri (0264 **** 80 numaralı telefondan görüştük) damacanın fotoğrafını istedi, çekip yolladık. Bayi aracılığıyla damacanayı geri istediler.

Damacana gitti ama 1 haftadır incelemenin sona ermesini bekliyoruz. Son verdiğimiz 120 lira su parası da bayide, depozitomuz 480 lira da. Eve su taşımaktan usandık bir haftadır, paramızla rezil oluyoruz. Kaliteli olsun, sağlıklı olsun diye cam damacanadaki suya plastik damacanadan daha fazla veriyoruz zaten.

Evimde çocuk yok, durduğu yerde kendi kendine altından patladı. Zaten yaşlı olduğum için kaldıramıyorum, bayiden gelen çocuk koyuyor evin içine. Kıpırdatmadık yerinden, kaldıramıyoruz ki ağır. Ben niye 15 litre su dolu cam şişeyi kırıp kendime iş çıkartayım. Belli ki zayıf bir yerinden çatlamış bize gelmeden önce, sonra çatlak büyüyüp patlayarak kırılmış. Sorunumun bir an önce çözülmesini istiyorum.

09 Mart 2024 08:37 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Size daha iyi hizmet vermek için şikayetinizin detaylarını doğrudan öğrenmek isteriz. Paylaştığınız telefon numarası üzerinden sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla. Buzdağı Su Müşteri Hizmetleri

16 Mart 2024 15:32

3 haftadır bekliyoruz hala inceleme sonuçlanmadı, ne incelemesi yapılıyor anlamadım bu kadar uzun sürecek. Çok büyük sorumsuzluk, kimseye tavsiye etmiyorum bu markanın suyunu, zaten bayi bizi yönlendirdi, çok pişmanız.

27 Mart 2024 15:53

Bir ay geçti hala inceleme sonuçlanmadı diyorlar

Gülsün sonuçtan hiç memnun değil

Gülsün
30 Kasım 2023 12:02
Buzdağı Cam Damacana Sorunu

Çağlayan
16 Mart 2024 17:12
Buzdağı Cam Şişenin Dibi Kırıldı Ama Umursamadılar!
Buzdağı Cam Şişenin Dibi Kırıldı Ama Umursamadılar!

20 Ocak 2024 15:14
Ecem sonuçtan hiç memnun değil

Cam Damacana Kırıldı, Müşteri Hizmetleri Destek Olmadı

17 Mayıs 2025 11:18