Burger King Servis Saatinde Temizlik

Burger King Servis Saatinde Temizlik
30 Mayıs 2024 23:00

Merhabalar sevgili Burger King, şu an saat 22:30 ve Alanya Cikcilli şubenizdeyim. Buraya geleli 10 dakika kadar oldu. Geldiğimde kasaya bakan personel sandalye üzerine çıkmış menü tabelalarını siliyordu, bizim geldiğimizi gördü ama inmedi. Sonra oradan birisi uyardı, sandalyeden indi ve temizlik bezini bıraktı. Siparişimizi aldı. Elini dezenfekte etmeden, temizlemeden yiyeceğimizi hazırladı. Diğer personeller kafasında şapka veya bone olmadan temizlik yapıyorlardı ve içerideki personel biz yiyeceğimizi beklerken kulağında telefonla konuşuyordu. Videoda mevcut, servis saatinde temizlik yapılmasını hiç hoş karşılamadım. Ben sürekli çocuklarım sevdiği için ve hijyenik olduğunu düşündüğüm için Burger King'e geliyorduk. Kasadaki görevliye durumu anlattım ve şikayet yazacağımı söyledim. Siyah gömlekli çalışana beni işaret ederek sanırım şikayet yazacağımı iletti. O da bana ters bakış attı. Özür dahi dilemediler. Bu personel kadrosu size yakışmamış. Diğer şubelerinizde yemeye devam edeceğiz. Sizin lezzetinizi bırakmayacağız, gereken hassasiyeti göstereceğinizden eminim.

31 Mayıs 2024 13:03 (Şikayetten 14 saat sonra)

Sayın Yetkili, 28930566 no’lu şikayete ilişkin müşterimizle görüşülerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Burger King Müşteri Hizmetleri

Fırat sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2025 19:40
burger-kingde-kasiyerin-eldivenle-para-alip-hamburger-hazirlamasi-hijyen-endisesi-4.jpg
burger-kingde-kasiyerin-eldivenle-para-alip-hamburger-hazirlamasi-hijyen-endisesi-2.jpg

15 Haziran 2024 01:22
Güneşli Burger King'de Sipariş Sorunu