Gecikmedeki Kredi İçin Yapılandırma Sorunu

Adem'in Teşekkür Mesajı
Teşekkür ederim

62 gündür gecikmede olan kredimi, bankayı aramama rağmen yapılandırmıyorlar. Bu kadar zor herhalde yapılandırma yapmak. En kısa sürede gecikmedeki kredimin yapılandırılmasını talep ediyorum. Aksi halde gerekli yerlere şikayet edeceğim. Diğer bankalar yapıyor.

21 Kasım 2024 09:28 (Şikayetten 18 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz bildiriminizin tarafımıza ulaştığını ve incelemelerin başlatılması adına kayıt altına alındığını belirtmek isteriz. Süreç tamamlandığında, kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden en kısa sürede size bilgi verilecektir. Saygılarımızla. BURGAN BANK A.Ş

Değerli müşterimiz, paylaşmış olduğunuz konuya yönelik incelemeler tamamlanmıştır. Konu ile ilgili tarafınıza telefon ile bilgilendirme yapılmıştır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, BURGAN BANK A.Ş

Adem
21 Kasım 2024 15:39

Teşekkür ederim

Burgan Bank Müşteri Temsilcisi Çözümcü Değil

Müşteri hizmetleri bankaya iletilmek üzere kredi günü değişikliği talebimi önce onaylayıp sonra banka tarafından onaylan...

Erken Kapatılan Kredi Poliçemi İptal Ettirmekte Yaşadığım Zorluk Ve Banka İlgisizliği

"Teşekkürler çok ve çok geç oldu maddi kayba uğradım aylarca biten kredinin sigortasını bilerek iptal etmeyip beklettiniz ve talebimden 13 gün sonra bu para hesabıma geçti."

Burgan Bank  Çözümsüzlüktür, Çözüm Merkezi Asla İşlemi Çözmemekte

Burgan Bank'a kesinlikle ulaşılamayan yetkili ve problem çözümsüzlüğü sebebiyle yaklaşık 6 ay önce Bellona'dan Burganban...

Burgan Bank Trade İşlem Fiyatları Hatalı! Zarar Ediyorum!

Burgan Bank Tradeİşlem Fiyatları Hatalı! Zarar Ediyorum!

Yusuf
Burgan Bank'tan Çektiğim Kredinin Hayat Sigortasının İptalini Yapmıyor

Burgan Bank'tanÇektiğim Kredinin Hayat Sigortasının İptalini Yapmıyor

Kemal
Burgan Bank Haksızlığa Uğradığımı Düşünüyorum!

Burgan BankHaksızlığa Uğradığımı Düşünüyorum!

Hüsniye

Öne ÇıkanKonular