Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Bupa Acıbadem'de Sigorta Mağduriyeti: Dondurulan Poliçe Ve Geri Ödenmeyen Ücretler

19 Aralık 2024 11:45

Bupa Acıbadem'den kızım için Nisan 2024'te tamamlayıcı sigorta aldım. Kasım 2024'de kadar taksitlerini kredi kartından otomatik olarak çektikler. Kasım ayında kızımı doktora götürdüm ve ödemeyi tamamlayıcı sigorta ile yapmak istedim. Hastane sigortanın mevcut olmadığını söyledi. Zorlukla, dakikalarca bekleyerek çağrı merkezine ulaştım. Çağrı merkezi sigortanın dondurulduğunu söyledi. Neden dedim. Acenteden beklediğimiz belge var dediler. Acente kendilerinin hızlı satış ağı. Madem belge bekliyorsunuz, madem sigortayı ağustosta dondurdunuz neden benden aralık ayına kadar her ay para almaya devam ettiniz.
Acente daha sorunu çözdüklerini söylediler. Ama benim hastaneye ödediğim parayı neredeyse 3 hafta hala geri ödemediler. İnceliyoruz diye mesaj atıyorlar. Adamlar 1 yıllık sigorta parası aldılar, onun 4 ayında sigortayı habersiz dondurmuşlar özür dileyeceklerine hala para peşindeler.
Kesinlikle Acıbadem çok riskli sigorta, adamlar sigortayı donduruyor ama haberiniz olmuyor. Mesaj bile atmıyorlar. Siz hastaneden öğrenip mağdur oluyorsunuz. Paranızla mağdur olmak böyle bir şey.
Şimdi buraya 4449555'i arayın diye cevap verecekler ya da inceliyoruz diye cevap verecekler. Bunların bir anlamı yok. Benim Bupa Acıbadem den bir beklentim yok. Sadece buradan sigorta yaptıracakları uyarmak istedim

19 Aralık 2024 12:01 (Şikayetten 15 dakika sonra)
19 Aralık 2024 14:08

Merhaba sencard defalarca ilettim. Acenteye ilettim. Zaten müşteri temsilcinize ulaşmak imkansız. Şikayetvar a girerken poliçe numarasını yazdım. Buraya da yazayım 2697513-1 Sırf laf olsun, cevap vermiş olmak için cevap veriyorsunuz. Çoğu tanınmış sigorta şirketi sizinden yüzde 30-40 daha ucuza çok daha iyi hizmet veriyor.

19 Aralık 2024 14:30
09 Ocak 2025 10:56

Sayın Bupa Acıbadem, neyi inceliyorsunuz hala. Taksitlerini aldığınız sigortayı, sigortalıya bilgi vermeden dondurdunuz. Acenteniz aradı, binbir özür diledi. Hemen parayı ödetiyorum dedi. Siz hala ödemiyorsunuz. Mesele para değil. Mesele sizin nasıl bir şirket olduğunuz. Yemin ediyorum diğer şirketlerin yarı fiyatına sigorta satın almam. Acentenin telefonu Kartal direk satış ofisi. Arayın öğrenin konuyu.

30 Temmuz 2025 09:21

Tüketici Hakem Heyeti sizi haksız buldu. Kararı size tebliğ etti. Gereğini yapın. 2 haftadır yapmadınız.

29 Kasım 2023 14:57
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Doğum Teminatı Ve İlgisiz Hizmet

13 Şubat 2025 15:36

15 Nisan 2025 00:36
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Onaysız Poliçe Yenileme Ve İptal Sürecinde Sorunlar

02 Ocak 2025 16:14
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

24 Mayıs 2024 12:24