Merve sonuçtan hiç memnun değil

Bulut Enerji Firmasının Sorumsuzluğunun Bedelini 3 Yıl Ödedim

Bulut Enerji Firmasının Sorumsuzluğunun Bedelini 3 Yıl Ödedim
01 Mart 2024 06:25

Defalarca müşteri hizmetleriyle ben vanadan kıstığım halde faturalarımın çok fazla gelmesinden dolayı görüşme sağladım. Ve gelip sayacımı incelemelerini bir yanlışlık olduğunu dile getirdim. Yaklaşık 3 yıldır aynı binada 2 numaralı dairede oturmaktayım. Bugün öğrendiğim bilgiyle hayatımın şokunu yaşadım. 3 yıldır 2 numaralı diye bildiğim cihazın faturasını ben öderken aslında yanlış bağlantıdan dolayı 3 numaralı cihazın benim daireme ait olduğunu öğrendim. Yöneticim sayesinde bu sorunu çözdüm. Keşke yetkililer gelip bu konuyla ilgilenselerdi. Yani ben boşu boşuna karşı dairemin faturasını ödemiş bulunmaktayım. Konuyla ilgili firmanın ihmali söz konusudur. 3 yıldır ki yasamış olduğum mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

Merve
Merve
03 Mart 2024 08:33

Sadece son 2 aydır oturan ev sahibinden ücret iadesi talep edebiliyorum. En azından sayaçlarda hata olduğunu kabul edip düzeltme yaptınız. Peki sizin 2018 den bu yana böyle büyük bir hatayı farkedememenizin bedelini kim ödeyecek? Şu an benim oturduğum daireye oturan birçok kiracının fazla fatura ödemesinin bedelini kim ödeyecek? Yöneticim sayesinde bu durumu fark ettim. Asla ve asla konu burada kapanmayacak sorumsuzluğunuzun bedelini ödemek zorundasınız. Ben yakmadığım bir faturanın bedelini ödemek zorunda değildim. Sürekli sayaçta veya başka bir arıza olduğunu düşündüm ve bunca sene kaç defa sizinle iletişime geçtim. Ama benim sorunumu umursamadınız bile.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Referans Ölçüm ve Enerji Sistemleri Denetimsiz Ve Mağdur Eden Firma

08 Mart 2024 20:53