Yasin sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2024 17:50

Merhaba,
Buderus Logamax u52-24k kombimin eşanjörünü 2 yıl kadar önce delindiği için yetkili servis aracılığıyla ücretli olarak değiştirdim. Henüz üzerinden 2 yıl geçmişken yine aynı sorun ile kombim arızalandı, yetkili servis yeni takılan eşanjörün garantisinin 1 yıl olduğunu belirterek yeni takılacak eşanjör için tekrar ücret talep etti. Tekrar bir ton ücret ödeyerek (servis ücreti dahil) eşanjörü değiştirmek zorunda kaldım. Yetkili servisin taktığı esanjörlerin üretim hatası olduğunu düşünüyorum. Son ödediğim tüm ücretin iadesini rica ediyorum. (fiş no: 1462772)
teşekkürler.

21 Kasım 2024 18:33 (Şikayetten 42 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz işleme alınmıştır. Konu ile ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Buderus Müşteri İletişim Merkezi

23 Kasım 2024 18:43

Konuyla ilgili Emine Hanım ilgileneceğini iletti. Ondan dönüş bekliyorum.

25 Kasım 2024 16:40

Merhaba, Yapmış olduğumuz görüşmede detaylı bilgiler tarafınıza aktarılmıştır. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Buderus Müşteri İletişim Merkezi

25 Kasım 2024 16:51

Merhaba, firma talebimle ilgili olumsuz dönüş yapmıştır. Mağduriyetimi gidermemiştir. Arızalanan parça değişimleri yetkili servis tarafından yapılmış olmasına karşın Buderus gibi bir firmanın parçasının arkasında durmadığını belirtmek isterim. Sıfır takılan ve kombinin en pahalı paçalarından birisi olan eşanjörün 2-2buçuk yılda arızalanması kusurlu bir üründür olduğunu göstermektedir. Kombi seçerken bu sorunumu dikkate almanızı öneriyorum.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
17 Ocak 2025 01:16
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

06 Mart 2024 21:19
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Buderus Garanti Kapsamındaki Kombi Arızasında Yüksek Ücret Ve Etik Dışı Uygulama

Uğur
15 Ekim 2025 11:11
Sayit sonuçtan hiç memnun değil

Sayit
21 Şubat 2025 15:45