Özkan sonuçtan hiç memnun değil

02 Mayıs 2024 15:15

2020 yılında Buderus kombi aldım, garanti süresi bittikten sonra 2024 yılında sıcak su almama durumundan dolayı teknik servisi aradım. Teknik servis yaptığı inceleme sonucunda kombinin eşanjör ünün delik olduğunu ve değişmesi gerektiğini söyledi. Delinmesinin nedenini açıklayamadılar. Teknik servis de bu kısa sürede delinmesinin normal olmadığını söyledi. Benim sorum Buderus a 3 yıl için de eşanjör ün delinmesi normal mi? İyi bir marka olduğunu düşündüğüm Buderus kombinin ana parçası olan eşanjörün 4 yıl içinde delinip kullanılmaz hale gelmesinin bir üretim hatası olduğunu düşünüyorum ve kombimin tamirini istiyorum.

02 Mayıs 2024 15:42 (Şikayetten 26 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz işleme alınmıştır. Konu ile ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Buderus Müşteri İletişim Merkezi

03 Mayıs 2024 16:40

Hiçbir gelişme yok yok dönüş yapıldı yok suda kireç vardır vs koskoca bu markaların kalitesine güvenip sıfır ürün alanların vay haline 10yıllık ikinci el ürün alsak bundan daha iyiydi. Hiç değil bozulunca verdiğimiz ücrete içimiz yanmazdı şimdi git 3 yıllık kombiye 7 bin lira ver tamir yaptır.

15 Mayıs 2024 09:17

Merhaba, Yapmış olduğumuz görüşmede detaylı bilgiler tarafınıza aktarılmıştır. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Buderus Müşteri İletişim Merkezi

15 Mayıs 2024 09:27

Kireç diyor şaka gibi. Aklı olan bu marka kombi almaz

Feyzi
Feyzi

Birebir aynı şeyi yaşadım ben de 2020'de aldığım kombi 2024'te hiç sebepsiz yere aynı yerden delindi Bence Buderus markasını gözümüze çok fazla büyüttük

Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Yasin
06 Mart 2024 21:19
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

13 Mart 2024 17:53

Buderus Kombi Eşanjör Sorunu Ve Mağduriyet